|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() valla meriççiğim şu aralar ramazan biliyorsun.niyetli olarak bütüngün denizde susuz,evde çekilirde denizde ıhhh.şu ramazan bir geçsin,bakalım başk arkadaşlarda varmı,ona göre ya bereber gider yada bir gurup yaparız. hoşçakal.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() meriççiğim bana özelden telini verirsen daha tefuratlı konuşuruz.hoşçakal.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Özel mesaj attım abi...Senden haber bekliyorum.Alakan için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar biraz önce taygun (admin)arkadaşımızdan bir msj aldım.böyle bir organizasyon yapmamı ve resimlerimizi görüncede çok sevineceğini söyledi.şimdi bu organizasyona katılacak arkadaşların isimlerini bana bildirsinler lütfen.telimdende bana ulaşabilirsiniz.kişi sayısı belli olunca ya küçük (katılımcı azsa) yada büyük (katılımcı çoksa)bir tekne için konuşurum.tabi nerede avlanacağımızı kararlaştıralım.(buradanmı,çıralıdanmı,adresandanm ı) hadi arkadaşlar katılmcıları bekliyorum.herkeze sevgilerimle
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() SELAM ARKADAŞIM GEÇMİŞ BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN!BEN BURAYA YENİ ÜYE OLDUM.SANA UFAKTAN KENDİ HAKKIMDA BİŞİLER ANLATIYIM.BEN İSTANBULDA YAŞIYODUM ARTIK ANTALYADA YAŞIYORUM(1YIL OLDU)VE GELDİM GELELİ BİKERE BİLE VİRA BİSMİLLAH DEYİP Bİ OLTA ATAMADIM KALAMAR VE ZARGANA TUTMAK GİBİ Bİ NİYETİM VAR.İSTANBUL DA HER TAŞIN ALTINI BİLİRİM AMA BURDA TAMAMEN YABANCIYIM BAK BU MSN :ozgurdogangold@hotmail.com BANA KALAMAR VE ZARGANA TUTMAK İÇİN UYGUN YERLERİ KIYIDAN BİLİYOSAN SÖYLERSEN ÇOK SEVİNİRİM.İYİ AKŞAMLAR
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() onceden limandan acılırdık 5 kişi ama şimdi kımse balıga cıkmıyor bende laradakı selalenın asagısına karadan cıkıyorum ava ve iri sokarlar serpeler cıkarıyorum bazende canlı balıga turna atlıyor. ekıp olursa gideriz insanlah..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar kasım ayında antalya da kıyıdan ne çıkıyo bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bugün mutlaka balık tutmaya çıkıcam hatta antalyada oturup bugün balık tutmak niyeti olan varsa msn den konuşalım beraber kıyıdan takılırız umarım zargana gitmemiştir:-((((
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Zargana lar duruyor baba, sapasağlam. Daha bugün tanık oldum
![]() Ben de Antalya'da oturuyorum arkadaşlar. İsterseniz güzel bir organizasyon ayarlayabiliriz.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ya arkadaşlar bende hastasıyım benide aranıza alırmısınız haber bekliyorum bu hafta sonu bi organizasyon olursa gelebilirim şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj en son " 11-11-2008 " tarihinde saat 15:13 itibariyle cevats tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba ben yeni buraya üye oldum
bende katılırım sizlere benim adım onur |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
antalya çamyuva.. | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 27-11-2008 22:00 |
Antalya`dan Selamlar | ORHAN | Tanışma | 7 | 21-02-2008 21:49 |
Antalya dan Selam | cotoni | Tanışma | 19 | 28-08-2006 23:30 |