|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar,antalyalı dostlar olarak madem toplanıp bir av yapmakistiyoruz,o zaman benimle irtiba geçin(sayın site yöneticisi izin verirse)benim limanda tanıdığım kaptanlar var.kıyıdan çıkmaktansa açıktan palamut ve büyük balık almak daha iyi değilmi? telim:05364349183 sevgiyle kalın.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşım bende katılmak isterim cevatsahin@windowslive.com haber bekliyorum ararsan sevinirim
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() oğuzhan beylede telden görüştüm bu hobiye gönül verenler arasın tanışalım dostluklar kurabilir balık tutarız be arkadaşlar tekne konusunda kendisi yardımcı olacam dedi hem maliyet düşer hemde daha keyifli olur herkeslere selamlar
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar,eğer çıkacağımız yer belii olursa ve katılımcı arkadaşlar bana isim bildirirlerse bende ona göre tekne ayarlamaya çalışayayım.şu an ben ve cevat kardeşim var,başka kimse yokmu?tekrar söylüyorum siteden ulaşamayan 24saat telefonum açık telime ulaşıbilirsiniz.haydi antalyalı arkadaşlar bekliyorum.sevgiler.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende varım arkadaşlar...
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çetin kardeşim bana telini verirsen daha etraflı konuşuruz.sevgiler.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() onur kardeşim senide listeye yazdım ama biran önce telini versende etraflıca konuşsak nasıl olur?yoksa irtibatlaşamadığımız için ne yazıkki onur ve çetin kardeşimizle buluşamayacağız.sevgilerimle.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() oğuzhan abicim telefon numaramı özeline gönderdim... umarım olur bu organizasyon..
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam dır abicim yapalım farketmez.. bu arada oğuzhan abicim adrasan tarafı olursa süper olur.. merak ediyorum o tarafı ama az kişiyiz.. o açıdan olmayabilir.. gerçi farketmez önemli olan tanışmak..herhangi bir yer olabilir..
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar balıga cıkacaksanız teknede kiralık olacaksa tekneciyle anlaşırsanız göynükte mirade del mar otelini hiza alıp 3.5 km acılın orda cok güzel gözler var cok ii patlak göz mercan yapıyor. yem olarakta karides olmassada mutlaka iri yaneç kullanın. bayramda işim olmasa katılmak isterdim. size şimdiden rastgele
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
antalya çamyuva.. | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 27-11-2008 22:00 |
Antalya`dan Selamlar | ORHAN | Tanışma | 7 | 21-02-2008 21:49 |
Antalya dan Selam | cotoni | Tanışma | 19 | 28-08-2006 23:30 |