|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bi bilim adamı sempozyum da dünyanın yuvarlak olduğundan ve boşlukta döndüğünden bahseder...arka taraflardan yaşlı bi kadın kalkarak "bu yalandır, dünya aynı bi tepsi gibidir, tepsi bi öküzün boynuzları arasındadır, öküz bi kaplumbağanın üzerindedir" der...bilim adamı sorar "ya kaplumbağa neyin üzerindedir"...yaşlı kadın "sen çok akıllısın, kaplumbağadan sonrası hep kaplumbağa" der...
tatlı su balıklarımız: turna, levrek, sudak, yayın sonrası hep sazan ![]() ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler... rastgelsin... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sazan balığının bir sırt yüzgecinde birde
alt yüzgecinde iki kılçık vardır benim acemiliğim heralde onlara elimi parçalattım onlar çok tehlikeli dikkat
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bizim 8 kiloluk ,Sedat Abisinin ellerinde...Uluköy Barajı...
Not;Allah Allah niye ekleyemiyorum bu resmi??? Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan Abi maşallah diyorum, başka da birşey diyemiyorum
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bencede bu havuz sazanı tutlmuş sazana hiç benzemiyor yakında gerçek sazan fotolarımı gönderecegim göller bölgesinin güzel sazanlarını sizlerde görün!
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() 2 euro mu adam onu çekmek için ne kadar zahet çekmiştir bari emegin karşılıgıını verin
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() Yaa valla abilerim kafayı yiyecem ilk defa böyle balıkları görüyorum
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
Arkadaşlar sazan balığı hakında yorumlarınızı bekliyorum | serkan arslan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 18 | 02-09-2012 22:28 |
Sazan avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:41 |
Çin Usulü Sazan Balığı | uzman | Balık Yemekleri | 8 | 13-09-2006 14:39 |