|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bugün sabah akay uyur iken yakaladığım levrekler.
yeğenim iki öpücük ile beni uğurladığı için iki adet yakaladım ![]() koçum benim haftaya 5 kere öpersin.. akay amcan kurusun kalsın ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Alper 23/08/1978 İskenderun ![]() Bu mesaj en son " 14-12-2008 " tarihinde saat 16:31 itibariyle walras tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Azmin zaferi diyorum başka söze gerek yok
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Alper tebrikler bence her sabah yeğenini öp bence bol şanslar
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Alpercim Levrekler çok yakışıklı tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Haftaya Ali beni öperse heralde bütün sürüyü alırım ben tebrikler kardeş
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper kardeşim tebrik ederim azmin elinden ne kurtulmuş!!!
Benimde bir yeğenim var onun resmini koydum!!!Oda benim uğurum yakaladığım en büyük balık daima onundur oda hiç bir parçasını ziyan etmeden amcasının getirdiği balıkları mideye indirir ![]() Gerçekten balıkla güzel boyları gittikçe büyüyor bu hızla gidersen yakında kılıç resmi falan göreceğiz galiba ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() alper abi tebrikler levrekler şahane... rapala bahane marifet yeğende
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize sağlık afiyet olsun.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() maaşallah sana alper.bizdaha bu sahtelerle hiç bişey tutamadık? zaten diğer sahtelerlede bişey tutamadık.Kurudu bizim mekanlar yawww.Herkese rastgele..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Alper yeğenin Maşallahı var
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
10/10/2008 sabah güzelleri | polmurat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-10-2008 11:14 |
04-08-2008 sabah avı karadeniz ereğli | emrereis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 07-08-2008 19:48 |
Çeşmealtı Sabah Suyu (06.07.2008) | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 11-07-2008 20:59 |
2008-03-16 sabah lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 17-03-2008 21:45 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |