|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tolga abicim ben konyaaltında kıyıdan avlanıyorum.tekne ile çıkarsak ne tarafı önerirsin?tavsiyelerini bekliyorum...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ustalardan öğrene öğrene pişeceğiz biraz daha uğur abi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() değerli dortum uğur çok kötü niyetlisin ben ukraynalı derken ukraynada imal edilen sahte rapalalrdan bahsediyorum ilk önce bu yanlış anlaşmayı düzeltelim ayrıca ufuk üstadıma 1 değil bin ukarynalı gelse yinede onun gözü yengeden başkasını görmez bunu belirtmek isterim ayrıca benim kardeşim kazak erkek tir kışın kazaksız çıkmaz öle netice itibariyel anladın sen onu uğurum
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bilgin kardeşim kardan çıkacak olursan kemer yolunda il tünele gelmeden soltaraftaki ilk koya git lara danda trt kampını tavsiye edrim gece çıkar isen mutlaka ay ışığı olmasına dikkat et tekneylede kundu dan istanbul istanbul otelinde kadriye isitkametine dogru tekneyi taramaya bıraktır şu an iyi balık yapıyor
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli tolga abim sen beni anlıyorsun işte seni bu yüzden çok seviyorum
![]() Dediğin gibi azak erkeğimdir kışın hiç üzerimden çıkarmam ![]() Dediğin gibi 2 değil 132 gelse dönüp bakmam ben direk olarak tolga abime pas ederim ![]() Kendine iyi bak sewgiler!!!!
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() war ya sadece tiribülere oynuyosunuz. ben size sorarım
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ya ufuk kardeşim şu pas etme olayından dolayı birkez daha taktirlerimi kazandın gözümde iki kat büyüdün ama bu sark denieln mahlukat zamanında pas ettiklerini geri aldı tam gole giderken çalım attı şunuda belirteyim bizler tabi dilki kardeşimeide katıyorum türibine değil direk muhittin abimize oynarız al buda sana kapak olsun sark 1 seni
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aman tolga abi yaraya tuz basmayalım
![]() Tribüne gerek yok biz bize yeteriz!!! Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için ![]() Bu arada akşam çıkacaktın varmı birşeyler yeni baskınlar bekliyoruz üstadım!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Ocak 2009 Av Raporu :D | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-02-2009 20:26 |
13 ocak 2009 antalya gece av raporu. | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 17-01-2009 01:34 |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
27 OCAK Karaburun Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 31-01-2007 14:09 |