|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşıma katılan değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Memedim ellerine sağlık..
Paylaşım için teşekkürler.. Bu takım tarafından denenmiştir sanırım... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() resimleri göremedik hocam bizdenmi kaynaklı acaba.yine de çok teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Resimleri bende göremedim hayırlısıylan bekliyoruz.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben resimleri göremedim malesef
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Resimler 2009 un 10. ayında eklenmiş malesef ve sanırsam yüklendiği yerden (kaynagından) silinmiş.
O yüzden görünmemekte.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anlatımın çok güzel ama resimleri açamıyorum heralde bi problem var
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar ben iskenderunda yasıyorum arkadaşımla haftada 1 kıyı balıkcılıgı yapmaya calışıyoruz amacımız sitres atmak.sizlerden ricam sorkoz çupra vede karagöz balıkçılığında kaç numara iğne vede misina kullanıldığını bana yazarsanız memnun olurum birde biz karides kullanıyoruz karidesi iğneye takarken nelere dikkat etmemiz gerekir...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura avı için bu olta işe yarar mı? | hasanova | Takım Çeşitleri | 17 | 09-09-2012 09:23 |
ImageShack'a Resim Yükleme (Resimli Anlatım) | Mehmet BODUROĞLU | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 18 | 17-07-2012 12:05 |
Olta Ve Olta Takımları Hakkında | MAVİ FENER | Olta Nedir? | 9 | 21-06-2012 14:57 |
Yayın oltası resimli (acil lütfen) | star | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 21 | 20-02-2011 14:40 |
25/10/2009 çeşmealtı av raporu resimli | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 27-10-2009 17:21 |