![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Sevgili dostlar ; Artık sohbetlerimizi ve güzel söyleşileri bu odada yapacağız ![]() Balık Bahane Sohbet Şahane Selamun aleyküm... Günaydınlar .. Hayırlı işler bol kazançlar.... Nerede bu kahvenin ocakcısı bakem.. ![]() ![]() Bu mesaj en son " 21-10-2009 " tarihinde saat 11:39 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize hayırlı işler,hayırlı günler diliyorum
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() mehmet sanada hayırlı işler kolay gelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() selamlar hayırlı işler tünaydınlar nbr mehmet abı serkan abı nasılsınız bakalım
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() saol fatih ben çok şükür iyiyim işlerden fırsat bulup bugün evde dinlenmeyele geçiriyom günümü.sen nasılsın bakalım almışsın balıkları tabi neşen yerindedir şimdi senin...
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() kurt derken benim anakondalardan bahsediyor olmalısın.kardeşim işim gereği sürekli deniz kenarlarındayım ama malesef sedece ve sadece seyrediyom.olta atmaya fırsatım olmuyo.hele dostlarımın avlarını görünce içim eriyo.ahh diyom ahh bende orada olsaydım ya..
bu arada çok geçmiş olsun acısını bilirim 10 gündür bu illet gribi atamadım üstümden ve bu halla çalışmak dahada bitiriyor.çok şükür bugün dinleniyorum... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() abı tecrube hep ya ![]() ![]() ![]() sanada cok gecmıs olsun abıcım
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yanlışlıkla revire mi geldim ben
![]()
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() buyrun efem sizin neyiniz vardı. domuz gribi aşımız henüz mevcut değil...
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |