|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Abi seninde yeni paylaşımlarını bekliyoruz. Alıntı:
Alıntı:
Adnan Abi, hava güzel olsa ilk seni arayacaktım. Hava lodos ve yağmur olunca, kötü bir gün olur diye aramadım...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Harika bir av olmuş İbrahim.Tebrik ederim.Söyleye söyleye sonunda çıkarttın lidakileri körfezden.Bence avınız çok bereketli geçmiş.Herkesi tebrik ederim.Pazar günü bende denizdeydim.Ama av için değil gezinti için.Oralarda olduğunu bilseydim uğrar bir çay içerdim.Umarım bir dahaki sefere.Daha iyilerine....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım elinize sağlık on numara bir av!!
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Keşke arasaydım, gelirken yem getirirdin. Yemimiz az olduğu için ancak bu kadar yakalaya bildik. Ufuk kardeşim, çok teşekkür edrim...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah super bır av tebrık ederım
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() İbrahim kardeş sağ olasın telefonla aradın beni o gece bende çeşmealtındaydım ama gece den çıkamadım arkadaşım yeni evine taşınmıştı ona yardımcı oldum ertesi gün tek başıma çıktım denıze dediğin yerlerde dolaştım etraftaki teknelerde gözlerim hep sizi aradı ama davetın beni çok duygulandırdı kısmet olursa tekrar bir araya geliriz bol nasipler sevgi ve saygılarımla..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30.12.2009 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2010 21:27 |
Çeşmealtı raporu 13.12.2009 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-12-2009 01:21 |
25/10/2009 çeşmealtı av raporu resimli | ümit35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 27-10-2009 17:21 |
10.10.2009 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 16-10-2009 20:56 |
çeşmealtı raporu 03 mayıs 2009 | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 05-05-2009 11:25 |