|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() haftada en az 3 gün omegaya dayanıyoruz
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ayda yılda bir hamsi bulursam yerim
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Omega avına çıkıcak arkadaşlara bolşans.... Izgara üzerine yatıranlara Afiyetler olsun diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yıllardır, her haftada 2 kez balık yiyorum. Sektirmeden..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Fırsat buldukça yemeye çalışıyorum ki buda haftada 2-3 sefere denk geliyor.bir kere çok ucuz Dayım ve Hasan abim sağolsun para verditmiyor.
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler Necati abi... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Afiyet bal şeker olsun..
Alıntı:
Hemde para vermeden.. Bünyeye iyi geliyor o da tamam Amam yakalama konusunda biraz boşladın . ![]() Buda bünyene yan etki yapıyor.. ![]() ![]() ![]() Sana bir reçete yazayım.. ![]() Bur an önce balığa git yoksa durumun kötü... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |