|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gönül dostları.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş
![]() Çipura gibisi varmı... O kafa atmalar başka hangi balıkta var??? Yalnız sahili çıkartamadım, gülbahçenin ne tarafı burası? Ben de gülbahçede avlanırımda...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
resimde gördüğün yer karapınar, gülbahçeden araba ile yaklaşık 8-7 dakika ileride. rasgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hep önünden gelip geçtiğim Gülbahçe'de bu güzeller varmıydı
![]() Tebrik ederim paşalar çok güzel görünüyor.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
doğrusunu istersen bu balıkları gülbahçenin 3 km. ilerisinden yakaladık, bu merada her gittiğimde bir iki tane çupra yakalamışlığım vardır, elimde gördükleriniz orda yakaladığım balıkların içinde en irileriydi denemek isterseniz bi bakın belki hoşunuza gider. rasgelsin. ayrıntı isterseniz yardımcı olabilirim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() herdaim rastgele.selamlar.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler sizede rasgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili gönül dostları,
aranızda olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum, nereye baksam çupra ,sizin değiminizle (PAŞA) resimlerinize bakınca kendimden geçiyorum. buarada yarın gece avdayım,trofe peşinde koşturacağız,bakalım neler gelecek. hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım. rasgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İki gündür Çupra yakalayamıyoruz. İnşallah yarın. Balıklar mükemmel görünüyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel duruyorlar hakkaten ellerindekilerin büyüklüğünde 2 hafta önce akçay iskeleden bende çok şükür 2 tane yakaldım dediğiniz gibi çupra avlamak başka bi keyifli oluyor, bayramdan sonra inşallah yine akçay da olucam arkası da gelir inşallah...
sana bol balıklı avlar diliyorum |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
çupra dolma | delvel | Balık Yemekleri | 5 | 04-12-2008 22:00 |
Çupra | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 04-02-2008 06:25 |
Çupra ve saz arkadaşları | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 15-01-2008 17:06 |
çupra hayvanı 4,700 | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 12-12-2007 21:35 |
çupra videosu | eric. | Videolar | 12 | 31-10-2007 12:57 |