|
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı bu levrekler hep boyle
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rıdvan abi bir baska zaman yıne denk gelir o levrek ve atarsın sepete.. bu arada anlatım cok başarılı olmuş.. teşekkürler..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mutlaka kı bır gun gene denk gelır o balık sana ... bır dahakıne kacamayacagına emınım .. avın daım olsun
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Boşver abi en azından karagözden olmamışsın
![]() ![]() ![]() Peşini bırakma derim o balığın ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu sefer maçı levrek almış, sen onu rövanş yenersin...
Takma kafana daha bunun gibi kaç macera yaşayacaksın...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() en kısa zamanda o bahsi geçen levrek ile fotografını bekliyorum ... rastgelsin.. (komşum)
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hocam levrek heyecan yaptırır adamda hakkaten ben bugune kadar bir türlü levrek yakalayamadım bir iki kere kaçırdım sadece, ama yakalasan şahane olurdu gözüken o ki hakkaten büyük levrekmiş.
Umarım biz de bir gün buyuk bir levrek yakalarız.. Bol şanslar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
Gerence macerası | ADNAN | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 18-01-2010 16:32 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |