|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İsim olarak belki bazılarını tanımayabilirim.Kooperatif başkanı Hüsamettin gırgırı var.Kardeşi hüseyin abi,Şenol Kaptan ,ülgen .Aklıma gelenler bunlar.O dediklerini çıkaramadım.Bana orda enişte derler.Belki onlar beni tanıyordur.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan Abi bence senin adın balıklar arasında bir efsane olarak dolaşıyor. O levrekler sırf seni görebilmek, bir imzanı alabilmek için oltana atlayıvermişler
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() galiba bu benim çok ballı olduğumdandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inan ben bile bazen kendi kendime çok ballısın Hasan diyorum ![]() bence acemi şansı bu espiriyide bilenler çok iyi biliyor ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Balık piyangonun amortisi olmuş.Hem gezdiniz hem kurt döktünüz.Bence bundan iyisi şamda kayısı..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Yahu Hasan Abi siz iş bağlamaya gitmediniz mi ??
Bena telefonda öyle dedin, olta atıp balık yakalayacağım demedin !! İnsan banada gel der..; Bende yeni sörflerimi deneme fırsatı bulurdum .. Şaka bir yana hem ticaret hem ziyaret buna denir. ama ben PAŞA görmek isterdim oltanın ucunda tabiiki bu havada Levrek görmekte güzel.. Paylaşım için teşekkürler abim ellenine emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ben sana telde serkanlardayım,Serkan ın işi için urla -özbeke gitçez, şimdi kahve içiyoz babası ile sohbet ediyoz dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yav ben denizi bırak oltam yanımdaysa havuza bile olta atarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Abi bilirim bu efe sana daha öncede denk gelmişti .. O zamlanda bir levreğin ilk defa yengece atladığını gördüm.. Ballımısın mıklatıslımısın bilmiyorum vallah.. Bilmiyorum ama benim bildiğim böyle durumlarda sadece acemilere denk gelir.. sendemi Acemisin yoksa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bence bal değil Necati,Hasan abim kamışla takımı değil gönlünü savuruyor denize ![]() bu yüzden ben kendisine (BALIKLARIN EFENDİSİ) sıfatını yakıştırıyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |