|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() çok saolun hersey için,,sizi baya yordum sanırım kusura bakmayın...merak işte..inşalllah olumlu sonuçlar verır,,mayıs sonunda av sezonumu açıcam sizi bilgilendırıcem...tekrar hersey için saolun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() son olarak igne ne kullanıyım abi?? çok buyuk kullanırsam sanırım canlı balıga zarar verir...kaç numara önerırsınıs????
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Levrek Marmarada mayıs ayına kalmaz 27 Mart (Saatler 1 alıncak) levrek gözükür ama en önemlisi kefallere bak kefal varsa levrek onların peşinde olduğu için levrekde oralardadır.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Levrek için iğne seçimi çok kaliteli olmalı 1 no dan 6 no ya kadar kullanmalısın
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş bizde(Almanyada) iğne numaraları değişik galiba tam olarak bilmiyorum ama bir yerden duymuştum,onun için herhangi bir numara veremeyeceğim şunu eklemek isterim,yem balığı ne kadar küçük olursa kancanıda ona göre küçült.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş hepsi olabilir. sonuçta buradaki seçim tamamen senin hangisini ortamda daha iyi görebileceğinle ilgili. en üstteki sanırım mantar top. eğer öyleyse daha ağır olduğundan uzun mesafeli atışları daha rahat yapabilirsin onunla eğer böyle bir amacın varsa. yoksa pek bir fark olacağını sanmıyorum.
iğne konusunu da kullanacağın yem balığının büyüklüğün göre belirle. ayrıca benim tercihim uzun palalı düz iğnedir levrek için. ama başka şekilde kullanıp verim alan da olabilir tabii...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sizce hangisi daha mantıklı...
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() tamam katiti saolasın artık ava hazırım sanırım artık :d
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Çağdaş en kısa zamanda Levrek resimlerini bekliyoruz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
canlı yem ltfn cevap? | ALİ ŞEN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 16-08-2008 13:24 |
İznik Canlı Yayın | cevat2 | TATLI SU AVI | 11 | 24-03-2007 10:18 |
canlı sohbet | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 17-06-2006 11:06 |
Canlı Kameralar | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 02-02-2006 03:26 |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 20:11 |