|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necaticim hayırlısı olsun,
araba ehliyetini bir ömür boyu veriyorlar da, amatör balıkçı ehliyeti için neden süre konulur ben anlam veremedim yoluncak kaz meselesi maalesef soru yok, sorgu yok, bas parayı al belgeyi, bence hiç olmazsa sirküler ile ilgili 40-50 tane soru sorup da kazanana verseler hiç olmazsa bu konuda hiçbir bilgisi olmayanlar birseyler öğrenmiş olur diye düşünüyorum. (bu arada Necati kardeşim seni istisna tututuğumu da bildireyim.)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Evet Salih abim haklısın.. Yeni düzenlemeler ile işaallah buda olacak.. Böylelikle her önüne gelen amatörde olsa olta atamıyacak.. Çünki Sürdürülebilir avcılık için sirküler çok önemli .. Katılımın için ve beni istisna gördüğün için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güle güle kullan Necati.
Umarım bizde bir gün bir grup gelir İzmir'den alırız. Kamil abimin liderliğinde olabilir mesela ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() OOOOOOOO Necati kardeşim artık sizde tescilli amatör balıkcı oldunuz hayırlı olsun..benim de bu günlerde süresi dolmuş olması lazım bir bakayım dolmuşsa hemen benimde yenilemem lazım..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Manisada belge 20 tl.Bilginize..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Darısı başınıza işaallah.. ![]() ![]() Bu belgeyide hemen çıkartıyorlar beklemiyorsun yani ![]() ![]() Alıntı:
Adnan abi kartonsa Eskimiştir artık o... Yenileyiver ne olur sanki.. ![]() Hem bak İzmirde %25 indirim yapmışlar 15 TL ![]() Manisadan 5 TL ucuz.. ![]() Bu fırsatı kaçırma .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör Balıkçı Belgesi | BALIKÇIHOROZ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 25 | 07-04-2010 20:05 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
purofosyonel balıkcılık belgesi? | cemeryem | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-12-2007 17:35 |
Amatör Balıkçılık Belgesi ve hakkında Kanun | olympusis | Dökümanlar ve Makaleler | 8 | 29-03-2007 21:41 |