|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Hasan.Ben genelde senin ayağını karadan kesmediğini biliyorum ama bu sefer seni kandırabilmişler galiba.Güzel günler,iyi dostluklar kara avı yada tekne avı dinlemiyor.Tebrikler yine ekip olarak keyifli bir av yapmışsınız.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Murat kardeşim, dostluklar samimi ve içten olunca karadan veya denizden fark etmiyor. Bir noktada buluşuveriliyor..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hasan abiciğim; sizlerle ilk tanışmamız olmasına karşın çok güzel bir gün yaşamıştık.Teknede olan tüm arkadaşlar çok memnun olduk.Sakin ve güzel bir av oldu.Fora Serkan sayesinde bu syri yaşadığımız için O'na da ayrıca teşekkür ederiz.İnşallah tekrar birlikte oluruz.11 Nisan için Serkan kaptanımdan randevumuz var.
Görüşmek dileği ile...herkese rastgelsin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Kaptankarabulutla birlikte | Anıl ÜNALAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 15-02-2010 12:57 |
Ayyüzlümle birlikte. | kaptankarabulut | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 29-01-2010 17:24 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |