|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
öncelikle sana ve ailene daha sonrada seninle birlikte katılan sevgili kardeşim ahmete , ailesine ve marketini o gün açmayan babasına, uğur kardeşim ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ![]() ![]() kerem kardeşim karareis site yönetim başkanı sevgili mesut abimiz seninde gördüğün gibi yanımıza geldi ve verdiği sözü duydun birdahaki organizasyonu karareis sitesi ile orteklaşa yapmamızı önerdi ![]() biz elimizden geleni yaptık gereken buydu ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() organizasyona emeği geçen herkesi kutlarım
kendim gelemesemde gönlüm sizlerleydi fotolardan anladığım kadarıyla harika bir org. olmuş katılan, emeği geçen herkesi kutlarım |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orada olmak varmış..
muabet ve sohbete katılmak ailecek tanışmak ne güzel olurdu.. emeği gecen abilerime kardeşlerime sonsuz teşekkürler.. bu son organizasyonun son olmaması dileğiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerim de gözlerinden öpüyorum ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir gece ve gündü. Hani anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir organizasyon oldu.
Organizasyonu kendi gözümden şöyle uzun uzun anlatacağım ama bu sayfaya sadece fotoğrafları koyacağımızdan dolayı sadece nacizane bir mırmır çektim onun fotoğrafını koyuyorum ![]() (balığın gözünün içine nerde kaldın be oğlum diyerek baktığımdan objektife bakamamışım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Organizasyonda emegi gecen herkeze çok teşekkürler.
Biz bu organizasyonda fazla kalamadık ama bulunduğumuz zaman zarfında çok değerli dostlarla tanıştık. Çok güzel vakit geçirdik.Bu güzelliklerin devamını dileriz.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() evet arkadaşlar gerçekten harikaydı organizasyon emeyigeçen herkezi kutlarım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Birdaha buluşmak üzere.. Alıntı:
Eyvallah kardeşim.. Bunlarda sizlerinde emekleriniz boş geçilmez.. Hele oltana vuran demiyorum götüren balığıda alıverseydin org o zaman tadından yenmiyecekti.. Alıntı:
Gelemediniz ama yüreğinizin bizlerle olduğunu biliyoruz.. İşaallah başka bir zaman mani olmaz tanışmış beraberce av yapmış oluruz.. Alıntı:
Evet kardeşim sanıyorum bu fotolar bu kadar değildir.. Sizinde emeklerinize sağlık.. Alıntı:
Bizde sizlere teşekkarler.. Büyük fedakarlıklarlı daha 1 yaşında yeğenimizle oralara kadar ggittin.. Senide tebsrik eder devamını dilerim.. Alıntı:
Burağımıda ayrıca kutlarım.. Yemleri de zai etmemişsin.. Demekki 3 tavalık balık oldu.. Ellerinize sağlıkTeşekkürler.. Alıntı:
Birgün sizlerlede bir araya gelmek isteriz.. Manisaya selamlar.. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yasemin yengemizin doğum gününden ve Mesir macunundan bizleri mahrum etmedin.. Teşekkürler abim.. En kısa zamanda beraber av yapma ümidi ile.. Alıntı:
Abi senin su kelimelerine bir şey diyemiyorum.. Sanada teşekkürler.. SÖZÜN ÖZÜ balık bahane dostluk ve muhabbet şahane ![]() Alıntı:
eksikliğinizi göstermediniz.. Herşey gönlünüzce olsun.. Alıntı:
Keşke burada bulunsaydın.. Allahtan hayırlısı ama bunu telafi etmek gerekir biliyorsun.. Teşekkürler kardeşim.. Alıntı:
Taygun kardeşim sanada teşekkür ederiz.. Bizleri burada toplanmamıza araç olan Rastgelsin . org U kurarak güzel birşey yaptığını bir kez daha iyi anlamış olman gerekir.. Sağolasın.. Alıntı:
Gece Sürpriz yapıp Kaptan Süleyman abimizle gelmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etti .. Allah Herşeyi gönlünüzce versin Teşekkürler.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli rastgelsin ailesinin katılan ve katılamayan tüm dostlarına her türlü destekleri için teşekkür ederim... Organizasyonumuz hayırlısıyla güzel bir ortamda dostluk ve sevgi ile gerçekleşti. Güldük eğlendik semaver yanında çayımızı içtik.... Ayrıca farklı sürprizler yaşandı... Yani uzun lafın kısası harika bir gece ve gündü bizler için.... Bizler PAŞA TEAM olarak yolculuğumuzu birlikte tamamladık... Ve kıyıda çok değerli insanlarla tanıştık ... Böylesine daha nice güzel insanlarla nice güzel organizasyonlar hepimize nasip olsun inşallah.... Balık yönünden evet havanın biraz etkeni vardı fakat geçirdiğimiz günün güzelliği hayal kırıklığı yaşamamıza engel oldu.... "TEŞEKKÜRLER RASTGELSİN AİLESİ"
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Katımlarınız organizasyona renk kattı .. Tüm Manisadan gelen dostlarımıza teşekkür eder Gelemeyenlerede selamlarımı sunarım.. Alıntı:
telefondan görüştük aradığın yeter .. En kısa zamanda buluşmak üzere.. Selamlar.. Alıntı:
Alıntı:
Cem kardeşim sevgi saygı sizden bir ara seninde kulaklarını çınlattık.. Hazır aklıma gelmişkern sorayım.. 1-) Resimlerde gördüğün balığın adı nedir.. Ben ve oradaki hiçbir kimse daha önce böyle bir balıkla karşılaşmamış.. 2-) erkek mercan dediğimiz balık ile .. Manda göz Mercan dediğimiz balık aynı balıkmıdır ?? Bak aynı familyadanmı demiyorum.. aynı balıkmıdır?? Alıntı:
Kamil abim biliyorsun senin yerin benim için ayrı.. Çok erken gelmek istesekte gelemedik sizlere teşekkür ederiz yinede bizleri Balıklı ovada beklediniz.. İkik lafın belini kırdık.. keşke zaman olsaydıda daha çook saatler geçirebilseydik.. Ama olsun Allah sıhhat versin.. Mutlaka bir yerde iki beşlik bozarız.. Teşekkürler abim.. Alıntı:
İnan kulaklarını çınlattık .. Figani abim bilhassa sordu sizleri.. İş güç dünya telaşı .. olsun işaallah en kısa zamanda beraberce bin orgda biz yapalım.. Kal sağlıcakla kardeşim.. Tireye selamlar.. Alıntı:
Alıntı:
İshak abim sende arayıp org hakkında bilgi aldın.. gelmek istediğini biliyorum.. Keşke orada olsaydında Kamil Hocama dediğim gibi senenlede iki beşlik bozbilseydik.. Neyse bunu bir şekilde telafi edelim işallah.. Katılımın beni çook memnun etti .. Seninde güzel paylaşımlarını burada görmet-kten mutluluk duyarım.. Sevgi ve saygılarımla.. Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 15:04 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |