|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk Aydın kardeşim... seninde söylediğin gibi sitedeki üstadlarla tecrübe kazanmak gerçekten güzel olucak... Teşekkür ederim... görüşmek dileğiyle...
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem ailemize hoşgeldin
Görüyorsunki herkez sana birşeyler kazandırmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar eminimki sende bu balık avı aşkı olduğu sürece en yakın zamanda çok iyi bir avcı olacaksın bende sana iki tane tavsiye ediyorum. 1-Sürkülere uyğun av yap 2-Av yaptığın bölgeyi av bittikten sonra çevre temizliğiyap ve geldiğin şekilden daha temiz bir şekilde bırak. Herşey gönlünce olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cem kardesım sahılevlerınde oturuyorum fakat hıc olta atmıyorum gecen seneler kalamara cıkıyordum fakat koseden yanı narlıdereden gırdıgın zaman sahılevlerıne ılk koseyı gorursun orada askerıyeye dogru melakop avlıyorlar bu sene seyreklestı fakat yınede cıkıyor kosenın de mudavımlerı var
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Peki Senin bana tavsiye edebileceğin bi yer var mı? ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cem kardesım ınan ben karadan olta atmıyorum fakat bence sahılevlerıne gıdeceksen aksamları kalamara at 3 5 senedır cok seyrek yaptıgım ıcın senı yanıltmak ıstemıyorum arkadaslarımız abılerımız sana daha guclu bılgı verırler
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |
Yeni Bir Üye | gizer | Tanışma | 9 | 10-09-2006 00:09 |