|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() çok sağol kardeşim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan Biraderim
Konu guzel her sey guzel benim gibi resimlerde her karede varsın birde elinde balık gorseydım daha hos olacakdı ama ![]() Emegine saglık kardesim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() bundan sonra jön lüğe terfi ettim ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() bak çok canın çekiyorsa bir gün bu kadro ile senide karadan götürelim olurmu ![]() seninle olmak dahada güzel olur ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mükemmel bir hafta sonu geçirdik sanki yeni degilde çok eskibir dostluk varmış gibi hissettim
buradan hasan abime öner abiye bu güzel hafta sonu için çok teşekkür edrim.... insallah daha nice avlara olsun |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() bu anlar anlatılmaz anlatılırsa yok canım abartıyonuz derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. ![]() unutma siz denizden PAŞA TEAM karadan |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan bu paylaşımınız gerçekten harika bot ekibini iyi biliyorum onların bulunduğu yerde muhabbet eğlence kesin vardır. Hepinizi bu güzel birlikteliğinizden dolayı kutluyorum. Bahaneler de güzel daha iyilerine inşallah
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() inan haluk abi ben kendimi sıcak kanlı biliyordum ama meğer bu bot ekibinin kanları kaynıyormuş ![]() ![]() yok abi yok bu harika bir dostluk köprüsü olacak ben ona inanıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() çok yakında bu gurup dahada büyüyecek ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili dostlar hepinize tebrikler. Yılmaz'ım bunu hep yapıyor
![]() Belliki çok güzel ve keyifli bir avcılık olmuş. Bu hafta işlerim olmasaydı hepbirlikte olacaktık. Hemde sizlerle tanışmış olacaktık Hasan Bey. İnşallah bir dahaki sefere. Bereketli ve afiyet olsun....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 64 | 02-04-2010 18:29 |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |