|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sağolun arkadaşlar ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Pişirmek dedik de gerisi gelmedi. Nerde sazanlar ? Olsada pişirsek ![]() Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin güzel abim.
Keyifli gezintiler diliyorum ![]() Güzel avlarından paylaşımları dört gözle beklemekteyim ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ağaçlı'ya girişte kamyonların kullandığı üst yol var ya yolun sağındaki köye yakın olan göl ... İstanbuldaki ilk göz ağrım ... Yaza girerken ordaki göllere ağ atıyorlar ... 2 senedir hatırı sayılır ölçüde balık kalmadı ... Bu sene SAZLIBOSNA'ya takılmaya başladım ... Hafta arası gittiğim için kimseler yok ...Geniş geniş takılıyorum ...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Hamit Samsun Yaşadığı yer İstanbul Yaş 34 en pahalı balık yakaladığın balıktır [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Girişteki sağdaki gölü toprak dökerek doldurdular ... O gölde iyi vakitler geçirdik ...Belki orman içindeki büyük gölü diyorsun ... YAHŞİ BATI filminin çekildiği göl ... O göle 2-3 defa turistik gezim oldu, o kadar ... Ben el oltasıyla balık tuttuğum için her gölün şartları bana uymaz ...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız keyıflı ve kalıcı paylasımlar dılerım
![]() |