|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kardeşim içimi kararttın valla nedemek benim şansıma hep kupes olurmu öğle şey her balığın kendine öz bir takımı kendine öz avlanma şekli var benden sana bir tiyo bizim avlandığımız ıldırı kıyılarında karacılar yengeçle inan cavar gibi çipuralar alıyolar haberin olsun.tşk.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() guzel bır sezon acılısı tebrıkler
pasaları gorunce dayanamıyorum vallaa
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galiiiiiiiiiiiiiiip, ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız DOĞA'ya çok ters bakıyor o paşa.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler canım benim nerelerdeydik paşanın peşindeydik süleyman abi 4 tane misina kopardım kepçeği yanımıza almayı unutmuşuz botun altıdan 2 tanesini yukarı allamadık derlerya kaçan balık büğük olur onu yaşayan bilir bunlarla yetindik doğaya ters bakıyo balık pek hoşlaşamadılar galiba bereketli avlar diliyorum.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süperiniz..Çok güzel paşalar yakalamışınız maşallah.Ratsgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel doğrusu Paşalar
Afiyet bal şeker olsun.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() paşalarda güzel sizin paylaşımınızda
![]() ![]() ![]() afiyet olsun dahada iyilerine rastgelsin ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağolasın hasan abicim sezonuaçtık bizde ailecek sen gibi çipuracıyız balık ufak ufak kendini göstermeye başladı umarım bu senede geçen sene gibi bereketli geçer şimdiden rastgelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese selam | salimokcu | Tanışma | 0 | 27-11-2008 22:16 |
sezonu açtık... | varior | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 12-06-2007 21:09 |
sazan (sezonu açtık) | VOLKAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 08-11-2006 14:38 |
Sezonu açtık | erol hoca | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 14-09-2006 00:18 |
sezonu açtık Kordon' dan sevgiler.....(İmbat kardeşime sevgilerimle..) | obivan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 09-06-2006 17:47 |