|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi istese yürüyerek bile gider almanyayada çaktırmıyo
![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 23-03-2006 " tarihinde saat 03:33 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak Abi mi?..............
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba abiler ve kardeşler ben bu sitede daha yeni saylırım hepiniz balık avında ustasınız sanırım ama bende usta olacam inşallha şuna çırak olarak görüyom kendimi neyse hepinize RASTGELSİN ..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abicim hayırlısı olsun,kazasız belasız,bol balıklı meralara götürsün inşallah...Ama benim vosvosu da yabana atmayın derim...Hakkını yemiyim bu hafta sonu balıklıova-gerence-mordoğan civarında girmediği çıkmadığı yol,tarla,arazi aklınıza ne geliyorsa bana mısın demedi...Güvenle birlikte hem balık avladık hem de off-road yaptık harbidende...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() onur vosvos harika görünüyor...ne cengaver bi araba yapmış adamlar...
bende bu yaz bi kaporta yaptırayım diyorum bekir e ama gözüm kesmiyor valla...çok para gider sanırsam ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğanım sağolasın...Garibim bu hafta sonu rüştünü ispatladı desem yeridir...Biraz marş problemi var ama o konudada dostlarımıza güvendik açıkcası...dedik buralarda kalırsak ararız gelip kurtarırlar bizi
![]() O dediğin olay bizim memlekette zor be kardeşim...netekim biz işin bişeyini çıkarır adamları iflah ettiririz sanırım,galiba,eminim... ![]() ![]() ![]() Kaporta olayına gelince...ben yaptırmıştım cillop gibi olmuştu...ama tabi seninki minübüs olduğu için biraz tuzlu olur ama süper olur...yaa bide benim anlamadığım...bu kaporta-boyacılar ya da tamirciler neden vosvosu görünce bmw-mercedese çektikleri gibi fiyat çekiyolar kardeşim...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ama hakikaten dediğin gibi abi dağ taş demiyor meretler... ve enteresan bi şekilde hepsinin ayrı bi karekteri var... suyuna gitmeyince gıcık alıyorlar adamdan ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 dünya savaşında; 5 kıtada araç yürütmüş Almanların tüm bilgi birikimlerini bu arabalarda kullanmışlar... Ben de Caddy si var WV nin... Cidden muhteşem araçlar, hele sağlamlık açısından...
Elinizdeki araçlar da çok keyifli, ancak elden geçirmek epey pahalı ne yazık ki. Ancak iyi bakılırsa sizi daha uzun yıllar taşıyacaklardır... kazasız belasız gezmeler dilerim...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar izmirli arkadaşlar daha önce nasıl bir organizasyon düzenlediler hiç bir fikrim yok ama, bi dahaki organizasyonlar için alternatif olabilecek bir kardeşinizin aranıza katıldığını bilmenizi isterim..
![]() Bu yatı yazın turizm kışında balık turları için kullanıyoz.. Yılların verdiği deneyimle aylara ve suyun sıcaklıklarına göre kuşadasında belirlediğimiz birkaç kerterez var.. Aklınızın bi köşesinde bulunsun istedim.. abilere saygılar.. kardeşlere sevgiler...
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Kürşat merhaba..
evet arkadaşlar işte bize alternatif...hem tekne organizatörü hemde site üyesi bir arkadaş... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 02-01-2009 17:28 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 12:59 |
deniz gözlüğü önerisi lütfen | amprikuku | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 03-07-2008 19:24 |
fish finder önerisi ltf | Alparsbeğ | Balık bulucular- Sonar | 1 | 17-01-2007 10:29 |