Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 15-07-2010, 18:52   #1
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Rıdvan seni herzaman takdir ederim.balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.esas ben sana teşekkür ederim.

bu arada sen balık tutmaya gitme sen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim

helalin var
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 16-07-2010, 11:06   #2
sparus
Oltacı

sparus kullanıcısının avatarı

Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun.

Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum. Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok )

Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan abim süper av olmuş tebrik ediyorum, darısı başıma.
Taygun bil bakalım ben kimim

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..
Kaptan Karabulut... Onda daha ne cevherler var bir bilsen. Geçende Rıdo geldi bizim oraya. Valla hiç aklıma gelmedi Süleyman abide burda oturuyo demek. Karşı komşundan selamlar.

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.esas ben sana teşekkür ederim.

bu arada sen balık tutmaya gitme sen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim

helalin var
Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo
sparus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2010, 18:23   #3
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
sparus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo

mehmet biladerim rıdvan sağolsun beni gerçekten sever sayar seninde dediğin gibi rıdvan ile balıktaysan balık tutamazsın çok geveze ben beraber balık tutarsak yanımdan sopa ile kovalıyordum.şaka şaka rıdvan gerçekten temiz kalpli bir kardeşimiz aynı şekilde bende kendisini severim.

rıdvan a verdiğim taktiği yapması çok güzel rıdvan benim söylediğimden güzel balık tutuyorsa bende en az kendim tutmuş kadar sevinirim.bundan hoş bir durum yok sanırım.
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2010, 18:34   #4
baracuda_35x
Tayfa

baracuda_35x kullanıcısının avatarı

Alıntı:
mehmet biladerim rıdvan sağolsun beni gerçekten sever sayar seninde dediğin gibi rıdvan ile balıktaysan balık tutamazsın çok geveze ben beraber balık tutarsak yanımdan sopa ile kovalıyordum.şaka şaka rıdvan gerçekten temiz kalpli bir kardeşimiz aynı şekilde bende kendisini severim.

rıdvan a verdiğim taktiği yapması çok güzel rıdvan benim söylediğimden güzel balık tutuyorsa bende en az kendim tutmuş kadar sevinirim.bundan hoş bir durum yok sanırım.
sağolasın Ustam bende seni severim zaten, bu sefer sopa değil odun getir istersen
baracuda_35x Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-2010, 18:32   #5
baracuda_35x
Tayfa

Alıntı:
sparus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun.

Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum. Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok

ustad sen geveze isen ben geveze sem balıkmı tutulur yani bana istediğin kadar söylesende ben burmumun dikine giderim
Eski 15-07-2010, 22:50   #6
baracuda_35x
Tayfa

[
Alıntı:
DzzY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Rıdvan abim güzel av olmuş. Şair edasıyla yazmışsın büyük aşkını okurkende büyük keyif aldım
Beraber av yapabilmek dileğiyle güzel abim, iğnen keskin olsun..
Teşekkürler Anıl okurken keyif aldıysan ne mutlu bana ,yaşadıklarımı hissetiklerimi yazdım sadece.inşallah bir gün olta atarız birlikte
Alıntı:
Teaser tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel av yapmışsınız Devamını dilerim , afiyet olsun ....
Teşekkürler Nedim dahası dostlar başına sevgilerimle
Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi, maşallah çok güzel bir anlatım olmuş.
Bu güzel anlatımı o güzel çupura'lar ilede süslemişsin.
Ellerine kollarına sağlık.
Afiyet olsun.
Teşekkürler İbrahim dahasi siz dostlar başına inşallah sevgilerimle
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.

Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..
B][/b]

Teşekkürler Süleyman abi ,elbeteki her insanın içinde gizli kalmış yönleri vardır,herkezde kendine göre yorumlar hayatı ve yaşamayı keyif aldığsanda ne mutlu bana sevgilerimle
Eski 15-07-2010, 21:18   #7
Yağız DEMİR
Kaptan

Yağız DEMİR kullanıcısının avatarı

masallahh cok guzel bır av
anlatımın super valla sankı bır yazar edasında yazılmıs keyıflı bır anlatım
paylasım ve emeklerınız ıcın tebrık ederım

Yağız DEMİR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 21:57   #8
Raif Yelkenci
Kaptan

Raif Yelkenci kullanıcısının avatarı

Tebrikler Rıdvan çok güzel bir gece avı olmuş anlatımınız da harika afiyet olsun.
Eski 15-07-2010, 23:13   #9
The Lunatic
Kaptan

The Lunatic kullanıcısının avatarı

Hem av hem de anlatım harika. tebrikler

Uğur
İZMİR-1981
Öğretim Elemanı
The Lunatic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-2010, 23:34   #10
baracuda_35x
Tayfa

Alıntı:

helalin var
Teşekkürler Ustam sezarın hakını sezara veririm benim içim neyse dışimda odur,şarkılara şiirlere devam usta
Alıntı:
Yağız DEMİR tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
masallahh cok guzel bır av
anlatımın super valla sankı bır yazar edasında yazılmıs keyıflı bır anlatım
paylasım ve emeklerınız ıcın tebrık ederım
Teşekkürler Yağız sadece hissetiklerimi yazdım dahası siz dostlar başına sevgilerimle
Alıntı:
Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Rıdvan çok güzel bir gece avı olmuş anlatımınız da harika afiyet olsun.
Teşekkürler Raif abi dahası siz dostlar başına inşallah
Alıntı:
The Lunatic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hem av hem de anlatım harika. tebrikler
Teşekkürler Uğur dahası senin başına inşallah
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları