|
![]() |
#1 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
|
![]() Eski konuları okurken gözüme çarptı yazmadan geçmek istemedim.
bu aralar izmir körfezine yumurtlamak için lidakiler ve çupralar giriş yaptı. Tek tük yakalayan var. Yem olarak teke,mamun ve borukurdu kullanıyorlar bilginize.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ben gelene kadar tam başlar o zaman heralde :d
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar çipura en sevdiğim balıktır ama yakalamak nasip olmadı kipa'dan alıp yiyiyoruz çipura oltasında gezer kurşun ve fırdöndüden sonra bedene bir ilave daha yapsak verim artar mı gezer kurşundan önce bi fırdöndğ daha takılabilir mi yem olarak boru kurdu sardalya yeter mi? Çeşmealtı yada güzelbahçeden kıyıdan atıcam ne dersiniz?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
|
![]() Güzelbahçeden av yapıcaksanız şu 20 günü iyi değerlendirin derim borukurdu ile ilk sayfadaki takımı kullanın çupra varsa affetmez. Şimdiden rastgelsin
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
mesela ..filan ototbüs duragı karşısı....yada camii önü vs.. gibi. |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Şu güzelbahçedeki büyük balıkçı barınağına girdiğinizde düz yürüyün soldaki köşeden sallayın hem kumluk orası mırmır falanda oluyor takılma olayıda yok kebap yani ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Gezer kurşunun öncesine de stoper olarak fırdöndü eklemesi yapılabilir, fakat iki fırdöndü arasındaki mesafeyi iyi tayin etmek gerekir. Balık oltayı ağzına aldığında onu huylandırmadan yutmasını sağlamak amaçtır. Bu nedenle ikinci fırdöndü kullanmamak daha sağlıklı olabilir. Ama yapılamaz da demiyorum. Yem olarak benim tercihim canlı mamun ya da sardalya olurdu. Boru kurdu da iş yapar ama ben ısınamadım bir türlü o yeme ![]() Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() Mamun her zaman her yerde yemlerin kralıdır onu yazmayı unutmuşum
![]() Bu aralar daha küçük balık kıyıya inmediğinden çok iş yapar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünes nasıl yakalanır | ZAAAA | Sülünez | 3 | 22-12-2011 19:57 |
Hangi Balık Nasıl Yakalanır 2 :D | Ege Demirağ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 5 | 14-12-2011 21:02 |
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 01-10-2011 10:34 |
çipura hangi ay ne ile yakalanır | Halil İplikçi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-09-2010 20:08 |