|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yaşa sen İbrahim.
Harika olmuş avınız. Kutlarım seni ve ekibi. Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hepsi tamam iyi hoş alıştığımız görüntüler
![]() Tüm ekibi kutluyorum
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() İbrahim abi bu ortamı inan çok kıskanıyorum..
İkidir senin davetini geri çeviriyorum.. Sonra çok pişman oluyorum.. Ama elbet bir gün avlanır ve bu güzel dakikaları beraber paylaşırız.. Tüm ekibi canıyürekten kutlarım.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahimcim şu lidolar ne zaman çupra olarak bizlere görünecek, yine vakit geldi ama hala yoklar
bu arada güzel balıklar almışsınız tebrikler ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Çeşmealtı; Çupura, Mercan, Lidaki... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 28-10-2010 22:31 |
İzmir Çeşmealtı 17.10.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 20-10-2010 10:53 |
İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-09-2010 22:28 |
İzmir Çeşmealtı Gece Avı 05.09.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-09-2010 10:57 |
Geciken İzmir Çeşmealtı Raporu. 25.07.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 31-07-2010 17:58 |