|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel bir av...kırmızılar cam gibi albeni diyor adeta...ellerine sağlık...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mustafa kardeşim çok güzel bereketli av olmuş,mercanlar ve çupralar süperrrrr,
Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Banned
|
![]() Kırmızının özlemini Mustafa kardeşimin avlarının fotoğraflarında gideriyorum resmen.Maşallah avın bereketli olsun.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mustafa abi masallah dort kisinin tuttugu balıgı tek basına yakalamıssın sansın daim olsun
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mustafacım maşallah kutlarım balıklar muhteşem Seferihisar açıkları çoştumu tam çoşar afiyet olsun avın her daim böyle olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Vay vay vayyyyyyy.......
Bir ara Mustafa kayboldu diyordum kiiii.. Bu ne paylaşım arkadaş.. gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem.. Ellerine emeğine sağlık kardeşim.. Neyse.. Seninde geçmiş bayramını kutlar bir dahaki bayramların en az bu kadar bereketli geçmesini temenni ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa Abi tebrik ederim. Balıklar mükemmel. Asker gibi sıralamışsın valla. Kırmızılar gözlerimizi alıyor. tekrar tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Way raif abi çok sağol bende sizi çok özledim abi. allah verdimi oluyor be abi herşey nasip kısmet meselesi. allah sana daha daha güzellerini nasip etsin.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar ben toplu mesaj atmayı bilmediğimden dolayı Halil iplikçi, (mırmır)Adem vardarcık, (engin bahçe)Engin Kaptan,(paşalı) turgay abi, irfan avcı, erhan çukurlu, ve çok degerli Administratörümüz necati arat abimize ve bana yorum yazan yazmayan tüm arkadaşlara saygılarımla. not olarak amcam (kaptan karabulut açtığım konudan üç gündür haberi var ama daha teşrif etmediler. assolistler en son çıkarmış ondan olsa gerek
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() Yiğeeeeen ne yaptın yine..Kurban bayramında kurban kesilir bu kadarda mercan çıpra tutulmaz ki.. ![]() ![]() O 61 mt. ye benide götürmüştün bir gün ama on dakika sonra burada balık yok dey,p çapayı kaldırdın.Tabii amacın bana kırmızı ve paşa tutturmamaktı.. ![]() ![]() Yiğen paylaşım için teşekkürler afiyet bal şeker olsunlar ama ağlamasınlar. ![]() ![]() Üç gündür girememenin nedenini sende biliyorsun ki bilgisayarım arzalıydı.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bunlar da Evladımız sayılmaz mı?. | muratsadioglu | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 17-02-2011 17:25 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
Abiler bunlar da benden. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 18-06-2006 18:03 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |