|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Türkiye'de lapina deniyor, eskiden özellikle Marmara'da çok olurdu bu balıktan. Çok fazla türü var, ancak Türkiye'dekiler çok büyümüyorlar. Herbivorous bir tür olduğundan eti çok lezzetli değil, orta derecededir.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Hocam her nekedar eti lezzetli değilde denilse ben tam aksini iddaa ediyorum. bence eti müthiş lezzetli. bundan sonra yakalarsan atma bana getir ben yerim
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ilk kez avlandığın yerde (kıyıdan) bunlardan çıkıyorsa tası tarağı topla başka yer
ara önün çok yosunlu demektir..balık lapin envai çeşit renkleri var bildiğim
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() buraya ilk defa gittik zaten ben burda avlanmıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 05-01-2011 " tarihinde saat 01:26 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gelincik diye tabir ettiğimiz kıyılarda kayalık bolgelerde ve bizim burdada sıkca karsılastığımız yem canavarı bir arkadaşımızdır kendileri
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu balığa "KİKLA" denir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu balığı bilen varmı | Tungaalp_07 | Deniz Balıkları | 25 | 29-10-2011 14:46 |
Bu Balığın adını ve türünü bilen varmı | eminkaya | Deniz Balıkları | 15 | 05-10-2008 20:49 |
arkadaşlar böyle bi klüp bilen varmı | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-01-2008 23:08 |
balık ve oltayı bilen varmı..? +16 | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 06-12-2007 05:01 |
arkadaşlar bu adamların kullandığı yemin adını bilen varmı | çupra | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 6 | 31-10-2007 19:42 |