|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#91 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Baliklar bir yana manzara mükemmel...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#92 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ama bilemiyorum Cumhurcum gördüğün manzarada MAVİ renk hakimmiydi kardeşim... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Not İshak Abicim kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, takma sen kafana bunları...
![]() |
![]() |
#95 | |||
Kaptan
|
![]() abicim hasan abi hille yapıyor özelden msj atıp herkezi takımına çekiyo sanırım bizim takımdan çekinmiş olsa gerek....ben bilmem yüksek hakem kurulu muvaffak ve ishak abim değerli hocalarım en kısa zaman da durumu değerlendireceklerdir...ulaa ne yalaka oldum ben bee...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |||||
Kaptan
|
![]() mert kardeşım sen uyma sıke falan yapmıyorum benı tanıyanlar tanıyo serkan bu sıralar bunalımda nereye çatacak onu düşünüyo hanı mavı mavı hıkayesınden.şıke yok ama tehdıt olabılır .serkancım anlamıştır mavış hıkayesı.
saygılarımla arkadaşlarım |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
ya onur kardeşım sen şımdı bır çuval ıncırı hem valla hem bılla mahvettın yahu.ben sana güvenırken sen ne yaptın.kıvanç kardeşımıze her zaman yerımız vardır yeterkı gelsın.bızım serkan kardeş hem bana şıkecı dıyo hemde ıftıra atıyo.kıme özelden yazmışımkı.akşam kendısı bana yalvarıyodu valla kızdırmasın benı mavı posterlerı sıtye yollarım. sevgıler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||
Kaptan
|
![]() hasan hocam sende amma yaptıın yav hiç şakadan anlamıyon al abim siz hepiniz ben tek olayım sen yeterki benim mavi boncuğu karıştırma...
yav arkadaşlarda mavi ne ditye merak edecekler açıklayım en iyisi arkadaşlar benim gözüm mavide onu kastediyolar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
hafta sonu zeytinler | kturkol | Organizasyonlar | 20 | 17-08-2007 08:48 |
23/24 haziran zeytinler raporu | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 07-07-2007 13:42 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |