![]() |
#91 | ||
Guest
|
![]() Aslında böyle bir anket yapabiliriz Selim;Tatlı suda sizce en verimli yem hangisi gibi...Bence cevap belli de...
|
||
Sponsored Links |
![]() |
#92 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim haklısın benimde en canlı örneğim Seko ve Oğuzdur.Biliyorum kimse balık tutamazken onlar 3kiloluk 4 kiloluk balıklar tuttular.Burada benim söylediğin sadece amasyada böyle bir yem ilk kez kullanıldı ve bana ilginç geldi....Olay bu...Ayrıcada zahmetli ve masraflı..
|
|||
![]() |
![]() |
#93 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan bence bu balığına bağlı mesela mısırla turna avlayabilirmiyiz? yada boile ile yılan balığı.
Ama böyle bir anket tabiki yapabiliriz hatta türkiye dahilinde yakalanmış rekor balıkların bir listesini yapıp sitede başka bir bölüme rekorlar başlığı altında konu açabiliriz.
![]() |
#94 | ||
Guest
|
![]() Yok abi anlatamadım...Boili için konuşmuyorum ben,genel için konuşuyorum...Yayından turnaya,kefalden sazana hepsinin buluştuğu ortak yemden söz ediyorum...Onu buldurabiliriz bence,çünkü o sihirli yemin tek adı var...
|
||
![]() |
#95 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu bahsetiğin balıkları göstermiş olduğum şema,da ancak solucan,la yakalayabilirsin derim ben ama turna her ne kadar solucana,da gelirse gelsin, (ki gelen turna,da ufak olacaktır) bence en iyi yemi canlı yemdir(beyşehirli arkadaş kızacaktır ama gerçek bu)
![]() |
#96 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#97 | ||
Guest
|
![]() Elbette haklısın Selim ama solucanın varsa aç kalmazsın abi...Her türlü balığın ufağı da olsa atlıyor ona ve boş çevirmiyor seni...İnan denizde bile isparoz tuttum solucanla...
|
||
![]() |
#98 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan peki bulabiliyormusun solucanı her mevsimde yada kendin toplayıp bir yerde muhafazamı ediyorsun belkide yetiştiriyorsundur bunlardan hangisi?
![]() |
#99 | ||
Guest
|
![]() Bahar ve yaz aylarında bulabiliyorum ama kışın maalesef...Eskiden annemin nane yetiştirdiği kasadan toplardım,sonra naneler kurudu,o iş de bitti...
|
||
![]() |
#100 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan ben toplayıp muhafaza edebiliyorum zaten ileriki günlerde genel bir yazı yazmayı düşünüyordum bütün yemlerle ilgili.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |