|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() SELAM abıler kardesler bende busaatten naldım aldıgım seri 82wd-7a serisi yalnız tek sorunum koordınatın nereden gırıldıgını bulsmsdım ve hangi kordınatı kullanacagımı bılenler varsa bana bu konusa yardımcı olursa sevınırım
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() saati kullanıyorum fakat balık göstergesinin aktif olduğu zamanlarda avlanma şansım olmadı. balık işlevinin dışında da hoş saat.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat kardeşim hayırlı görevler. Ben emekli kadro. Şu aleti hakkıyla bi kullanın da faydalı olursa biz de alıverelim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Türkçe kullanım klavuzunu bana da atabilirseniz sevinirim. sahin5505@gmail.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Türkçe kullanım kılavuzunu banada gönderirseniz sevinirim...şimdidien teşekkürler..
emirlut@hotmail.com |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() semral@live.com adresim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar böyle bir saat de bende var gelgit olayını bir hafta boyunca limana giderek denedim(ilk aldıgımda) bir türlü ayar tutturamadım ya farklı bir ayar gerekiyor bilmiyorum ama konuyu takip edecegim eger birşeyler çıkarsa bende sevinecegim.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Remzi abi bulunduğun yerin tam kordinatını girmen lazım.. Bu tür saatler SOLUNAR teorisi üzerine çalışıyor.. Bİliyorsun ki AY'ın gelgit üzerindeki etkisini. Şayet saatte bulunan kordinat yanlışsa oranın tam tahminini sana veremez.. Saatin tam marka ve modelini gönderebilirsen bana, ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım.. NOT TABİİİKİ BİLGİLERİM DAHİLİNDE... ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar,
size vermiş olduğum linkte benimde kullanmış olduğum Casio AQW-101 modelin Türkçe Kullanma Kılavuzu yükledim. Ayarlar konusunda Temel olarak diğer modeller bakımdan hepsi birbirinin aynısıdır. En önemlisi, Ayın fazları veya gel-gitler için bulunduğunuz bölgenin boylamını doğru olarak girmeniz. Çünkü göstergeler bu boylam doğrultusunda hareket edecektir, sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Casio fishing aw82 türkçe kılavuz arıyorum | der76 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 22-11-2011 20:20 |
casio protrek saat | mesir | Satıyorum | 2 | 04-10-2010 13:15 |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
gps libalık bulucu saat | theimam35 | GPS | 21 | 09-05-2007 14:23 |
casio mrt 200k-2v daliş saati | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 5 | 09-02-2007 21:56 |