![]() |
#101 | ||
Guest
|
![]() Balıkçı dedinmi boş durmaz arkadaşlar daima kafafı çalıştırır aynen böyle..
tipik balıkçı örneğidir bu tip işleri yapan k arkadaşlarımız.. ellerine saglık. bence bu tip şeylere kafayı yormak tutulan balıktan daha önemli. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#102 | |||
Miço ![]()
|
![]() ya bunlar çok güzel çok öğreticişeyler çok saolun arkdaşlar abilerim
![]() |
![]() |
#103 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hüsnü bey,eğer çıkrığınızın bir resmini koyarsanız ve malzeme ile yapılışını hakkında bilgi verirseniz sevinirim.hoşçakalın.saygılar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||
Miço ![]()
|
![]() daha önce verdim ben resmini ama. bulamazsanız sitede tekrer göndereyim
![]() |
![]() |
#105 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hüsnü beyciğim,bende sadece rauf beyin verdiği çıkrığın resmi var.sizinki anladığım kadarıyla daha seri ve daha küçükmüş.onun için ben resim ve yapılan malzeme listesi dedim.saygılar görüşmek üzere.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avcı Bey (isminizi bilmediğimden böyle hitap ettim kusura bakmayın) konunun resimleri burada yalnız 2 adet resim mefta olmuş. Hüsnü ustamız herhalde müsait olunca ekler tekrardan.
![]() |
![]() |
#107 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() erol beyciğim,ben oğuzhan.yaptığınız çıkrığı gördüm,bayıldım.hocamvalla ellerinize sağlık.şahane olmuş.benim sizden ricam nekadara malettiysenizbana bldirin ve birtanede zahmet olmazsa bana yaparak yurt içi kargoya ödemeli verin ben alınca ödeyeyim.sizin masrafınızıda banka nosu verirseniz hesabınıza yatırırım.zahmet olmazsa.saygılar,hoşçakalın.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() taygun beyciğim.estafurullah.benim adımoğuzhan.resimleri şimdi gördüm,bayıldım.valla şahane.eee canım akıllı adamın hali başka tabi.bizde yıllardır balıkçıyız diye geçiniriz,saksıyı çalıştırıpta şöyle bir şey yapamadık.neyse allahtan böyle güzel kardeşlerimizle tanışma fırsatı oluyorda bir şeylerden haberimiz oluyor.sağlıcakla kalın.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Oğuzhan Bey,ilginize teşekkür ederim,inanın üzülerek yazıyorum olay tamamıyla vakit meselesi.İşlerin yoğunluğundan dolayı av raporu dahi yazamıyorum,ancak günlük mesajları takip etmeye gayret ediyorum.Şayet sanayi de bir tanıdığınız var ise bunu yaptırtmak oldukça kolay olacaktır.Her türlü yardım için her zaman hazırım,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() erolbeyciğim,valla size tuhaf bir şey söyleyeyimde gülün:20 senedir antalyada oturuyorum. daha sanayiye yolum düşmedi inanın.haliyle tanıdığımda yok.ama bu sene emekli olaya çalışacağım allah kısmet ederse.zaten gemici cüzdanım var.seneye bir tekne almayı düşünüyorum allah kısmet ederse.valla bir sene zamanım var.sizde bu zamaniçinde herhalde yavaş yavaş yapabilirsiniz.tabi beceriksizliğimde cabası.bir çivi dahi çakamam.bazı insnların tabiatı.şair oldüğümüz .için kalemimiz kuvvetli.saygılar sunarım.hoşçakalın.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derin su avı.(CIKRIK ile) | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 30-07-2007 11:34 |
Çikrik Ve Makİneler | HALDUN YALIMLI | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 1 | 12-09-2006 14:01 |