|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#101 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#102 | ||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Listenin güncel halidir ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 25-05-2010 " tarihinde saat 22:02 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
#103 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tayguncum benim boyumu posumu iyi biliyosun msj atmıştım sana ama bilemiyorum diyosan bir ara görüşelim....
Bornova / İZMİR 02/06/1988 0 rh + Bu mesaj en son " 26-05-2010 " tarihinde saat 17:28 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla |
|||||
![]() |
![]() |
#104 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ey vallah bakalım gelen olursa dağa gelicem diyen var ama karareis gibi olmasın diye söylemiyorum bakalım tekrar sağolasın rastgelsin
![]() |
![]() |
#105 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar,Manisa'dan 3 kişi daha listeye eklermisiniz.
Öner Abi Manisa'dan gidiş/geliş için konuşalım.. 1) Hüseyin İnançlar 2) Sabri Koşaner 3) Tolga Dal
![]() |
#106 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#107 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Selam arkadaşlar işte güncel liste.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#108 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Gidiş/dönüş için ben gereken planları yaptım bile geriye ince rütüşlar kaldı ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#109 | |||||
Kaptan
|
![]() taygun
![]() liste dahada fazlalaşmadan sonrası zor olmaması açısından hemen hemen birçok arkadaşımız gurup ile geliyor ve bu gurupların isimlerini ayrı renk ile belirlesek daha iyi olur sanıyorum. ![]() tekneleride bu renk guruplarına göre ayarlayabiliriz ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#110 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Hasan abi sen hangi gruptasın seni hangi renk yapalım ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 64 | 27-03-2010 21:30 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |