![]() |
#111 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() denizde bu taktikle birçok balık yakalanabilir gibi geliyor bana bilhassa kefal.
Sponsored Links |
![]() |
#112 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu şemada sizlere sudak,la ilgili biraz bilgi vermek istedim ama en iyi av şekli sizin avlanıp verim aldığınız şekildir unutmayın bunlar sadece ek bilgilerdir böyle yapmazsanız sudak avlayamazsınız diyemem çünki ben arkadaşlarla balığa gittiğimde arkadaş 15 cm lik bir çapak balığı ile 80cm lik sudak almıştı çapak balığının gövde yapısı yassı ve geniş,dir benim size şemada tavsiye ettiğim balık ise ince yapılı olması, yani en iyi av şekli balığın yakalanan şeklidir.
![]() |
#113 | ||
Guest
|
![]() Sağol Selim çok güzel bilgiler...Benim nacizane tavsiyem herhangi bir balık hakkındaki bilgilerin,o balığın başlığı altına yazılmasıdır.O başlıkların altına yazarsak ulaşmamız daha kolay olur kanaatindeyim.Çünkü pratik bilgiler bölümü 114 cevap almış.Orada aramamız bulmamız zor olabilir ilerde...Sevgilerimle sadece bir öneri...
|
||
![]() |
#114 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet gerçekten güzel bilgiler....Balığın nasıl takılması gerektiğinide öğrendik.(Adamlar bunu bile bilimsel yapmışlar)...Yalnız balıkla fazla değilde genelde solucanla avlanıyoruz....Tabiki balıkla avlananların boyları biraz daha büyük oluyor....Silikon yem hiç denemedim ama bir gün deneyeceğim at çeki seviyorum(Seko sevmez.O şamndıracıdır gölde..).Evet Selim abi bu bilgilere ulaşmak açısından Sekoya katılıyorum....Bunu başlık altında toplamak bizim için verimli olur.Yoksa bu değerli bilgilerin kaybolur....Saygılarımla...
Bu mesaj en son " 31-12-2005 " tarihinde saat 02:47 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#115 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anlıyorum arkadaşlar haklısınız ben zaten bir gün tek tek balıkların cinsine göre yaşam şekilleri nerelerde bulundukları av şekilleri vs hazırlayıp siteye sunacağım ama bunları hazırlamak çok zaman alıcağı için kısa kısa bu pratik bilgiler köşesinden sizlere yolluyorum.
![]() |
#116 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#117 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
#118 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim merhaba mesajlarını resimlerle süslüyor ve iyi bilgiler veriyorsun oldukça etkileyici bulduğumu dile getirmek isterim paylaşımlar için teşekkür ederim
![]() |
#119 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Can balıkcı dostlara yardımım dokunuyorsa bundan mutluluk duyarım herkesi,de bu yardımlar,da bana yardım etmesini isterim eminim seninde güzel yazılarını daha çok okuyacağız bu forumdan.
![]() |
#120 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili taygun bu alet hem suyun derinliğini hemde suyun sıcaklığını ölçüyor bu aleti misinaya bağlayıp suya atıyorsun alet derine indikce aynı anda sıcaklığı ile derinliği ölçüyor vede hangi metrelerde suyun kaç derece olduğunu kaydediyor sonra sen bu aleti çıkartıp suyun kaç metresinde kaç derece sıcaklık var biliyor ve ona göre avlanıyorsun.
Bu alet 50 euro tabiki bu herkese gelmez ama şamandıra ile,de suyun derinliğini ölçmek mümkün,bunu hazırlayıp sizlere anlatacağım.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |