|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar. Genel Cerrahi Uzmanıyım. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent kadrosuyla görev yapıyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben güvenlik , çitci 2 dönümkapalı sera domatez karpuz yetiştiriyom 12 dönüm buday ekiyorum sizlere yetiştirdim hayvanları sayayım 1 bekci köpek 1 av köpek 3 kedi 150 bıldırcın 4 keklik 55 tavuk 20 ördek 2 süstavugu
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar... Öğretmenim. 1999 yılında deprem günü emekli oldum.Yakın zamana kadar akvaryum balıkları-canlıları üretimi yapıyordum. Bu konuda yardımcı olacağıma inanıyorum. Bir tekne alıp denizlerde eskimeye karar vardim.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende izmirde minibüsçülük yapıyorum.karşıyaka-atatürk mahallesi hattında çalışmaktayım.herkeze rastgelsin.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adım: Nuri
Soyadım: Deniz Doğum yeri: İstanbul / 1949 Özgeçmişim: 15 yıl özel bir kablo ve alüminyum sektöründe iştetme müdürü olarak çalıştım. Ardından 10 yıl süreçte kendi elektrostatik toz boya fabrikam da işveren olarak çalıştım...4 yıl süre ile bir Alman kimyasal maddesi üreten fabrikada teknik müşavir olarak görev yaptım... Emekli olduktan sonra, rahmetli baba mesleği olan gırgır balıkçılığını ağabeyimle birlikte kendi balıkçı gemimizde 8 yıldan beri devam etmekteyim.......
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende öğrencilik yapıorum 16 senedir .
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Nuri abi toplam iki iş, çok sebatlı sınız, kutlarım sizi.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederim.....................
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() cok guzel bir bolum olmus, ben bebekte ozel konutta guvenlik olarak calisiyorum izin gunlerimde kendi aracimla pazarlama satis isi yapiyorum.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni katılanlardan olduğum için başlığın devamının yeni katılarlarıda tanımak açısından iyi olacağını düşündüm. özel bir işletmede elektrik birim sorumlusu olarak çalışmaktayım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Üyelerimizin Dikkatine | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 5 | 18-08-2007 06:41 |