|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Meteoroloji yarın için 3-5 veriyor.
Ayrıntılı bölgeler.Aegan sea den hareketli görüntü yapıp baka bilirsiniz. DUYRULUR.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm arkadaşlara hayılı tatiller.
Balığa çıkacaklara bol nasipli bol trofeli avlar inşallah.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() MURADIM NEREYE..
İyiydik.. Daha kahve içecektik.. Nerede kahveler.... |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Necadi usta ben geldim bi kahveni içerim bu hafta sonu balığa kaçıyonuzmu aaah aaah ben gene çalışıyorum
![]()
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() çalış Alim sen çalış
biz sana güvenip balığa gidiyoruz ![]() Selamlar herkese. Muhabbetiniz bol olsun .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() memo bak kızdırma beni fabrikaya almam seni ya zaten bir ayı geçti yavvvv
![]()
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abilerim kardeşlerim cümleten hayırlı aksamlar..
ateşli silahlara ve silahlanmaya hayır diyorum artık ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İyi akşamlar Veli
Hoşgeldin.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() selamun aleyküm
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() aleykümselam hasan bey nasılsınız
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |