![]() |
#161 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cümleten selamünaleyküm hayırlı bol kazançlı sağlık içinde bol balıklı bir hafta dileklerimle
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#162 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
![]() |
![]() |
#163 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() galiba bu günde yanlızlığıma terk ediliyorum
![]() |
![]() |
#164 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı akşamlar canlarım
![]() |
![]() |
#165 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
![]() |
![]() |
#166 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı geceler canlar birileri varsa ses versin
![]() |
![]() |
#167 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() günaydın hayırlı işler bol kazançlar rasgeleyin
![]() |
![]() |
#168 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() günaydınlar hayırlı cumalar
![]() |
![]() |
#169 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Günaydınlar hayırlı cumalar dün bir öğretmen arkadaşımla birlikte Güzelbahçe ikinci limandaki sitemizin üyelerinden yakinen tanıdığım hatta bir kaç kere birlikte onun teknesiyle balığa çıktığım Süleyman Karabulut kardeşimizi hem ziyaret ve geçmiş olsun dileklerimi sunmak için öğretmen arkadaşla saat 11,00 de Bornova metro istasyonunda buluştuk Bornova Üçkuyular seferleri yeni başladı ve bende bu yeni açılan güzergahıda ilk defa gideceğimden hevesliyim derken 30 dakikalık bir süre sonra kendimizi Üçkuyular da bulduk hemen 209 nolu arabanın nereden kalktığını öğrendik ve sıraya geçtik üç beş dakika sonra aracımız Zeytin alan istikametine yol almaya başladı yirmi yirmi beş dakika sonra Güzelbahçe dönümünden sonra ilk durakta indik çünkü niyetimiz sadece Süleyman kaptanı görmek değil birazda en büyük uğraşımız olan balıklarla buluşmak olduğundan yem almamız gerekiyordu sadece vakit geçirmek için gittiğimizden iki paket boru kurdu alarak tekrar arabaya binip ikinci limanın yolunu tuttuk 6 veya 7 dakika sonra ikinci limanın önünde indik limanın girişinde bir çay ocağı var orada gözlerim Süleyman kaptanı veya tanıdık bir simayı aradı fakat kimse tanıdık yoktu neyse öğretmen arkadaşla beraber Süleyman kaptanın teknesinin bağlı olduğu yere doğru yürüdük tekne yerinde bağlı değildi hava güzel tam balık havası balığa gitmiştir düşüncesiyle kayaların üzerine çıktık oltalarımızı açtık iğnelere boru kurdunu taktık mavilere güzelim deryaya oltamızı gönderdik balık var isteksiz ama tıkırdı başladı hoca ilk balığını çekti küçük bir karagöz tabi hemen kendi dünyasına iade edildi arkadan ben bir isparoz çektim o da yine geldiği yere iade edildi saat öğleni geçtiğinden karnımızın acıkmış olduğunu fark ettik oltalarımızı topladık doğru çay ocağının olduğu yere çay ocağı aynı zamanda ızgara olarak bir şeylerde yapıyor tabi bizim dileğimiz orada yeni yakalanmış hangi balık olursa olsun ondan yemek ve de ikişer adet kaba lidaki söyledik aşağıya inerek balıkların pişirilip gelmesini bekledik 15 veya 20 dakika balıklarımız geldi getiren kişiye Süleyman kaptanı sorduk Sormaz olaydım keşke ALLAH rahmet eylesin sizlere ömür demezlermi inanırmısınız o balıklarlar yemeden boğazıma dizildi dünyam yıkıldı sanki çünkü böyle güzel bir arkadaş dost canlısı bir kişi benden yaşça benden çok küçük olmasına karşılık gözlerim doldu boşaldı o yemeği benmi yedim yemekmi beni yedi bilemeden ücretini ödeyerek hemen oradan ayrıldım Rasgele ailesinin başı sağ olsun çok can dostu bir kardeşimizi kaybetmişiz ALLAH’TAN rahmetler mekanının cennet olmasını dilerim İnna Lillahi İnna İleyhi Raci un evet siteye benden başka kimse girmiyor bu yüzden bu haberleri anca böyle fırsatlar ile bildigilenebiliyoruz tekrar başımız sağ olsun sağlıcakla kalın
![]() |
![]() |
#170 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cümleten hayırlı akşamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yıldırım ailesi kampı 19/20/08/2007 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 31-08-2007 08:19 |
Tüm rastgelsin ailesi tek video klipte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 29 | 22-02-2007 09:08 |
Rastgelsin Ailesi / 2 | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 19 | 27-11-2006 12:08 |