![]() |
#161 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Erol tavsiye ederim dostum bu kalıpların daha çok çeşitleri var bir kaç arkadaş birleşerek bir çok kalıba sahip olabilirsiniz beraberce kurşunları döküp balığa hazırlık yaparsınız kış ayları bu gibi işler için çok uygundur.
Sponsored Links |
![]() |
#162 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Boile kancası hazırlanışını gösteren ingilizce bir şema.
![]() |
#163 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu da devamı
![]() |
#164 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Selim abi şimdiye kadar yazdığın her bilgiyi belgelerime kaydettim ama bunu anlamadım ve etmedim...Ne olur bunu Türkçe,ye çevi ve biz yada ben anlayalım...Hatalıysam lütfen uyar...
|
|||
![]() |
![]() |
#165 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bir süredir bu marka ve model konusunda araştırmalar yapıyorum. Şimdiye kadar Türkiye'de kullanan bir kişinin fikirlerini alma imkanım oldu. Yanılmıyorsam Almanya'dasınız sizin veya çevrenizde bu konuda bir tecrübe oldu mu?
![]() |
#166 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar elimde 40 kg yakın hurda kurşun var bunları olta kurşunu olarak değerlendirmek istiyorum.bunların kalıbını yerli olarak imal eden varsa lütfen e.mail atsın sevinirim
|
||||
![]() |
![]() |
#167 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#168 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#169 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami kardeşimin isteği üzerine Türkce açıklamalı
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 17-02-2006 " tarihinde saat 04:38 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#170 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi çok teşekkür ederim..Ellerine emeğine sağlık...
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
Manisalı İş adamı balık avında öldü.. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 09-02-2010 19:59 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
evet 13/12/2006 balık avında oltama takılanlar | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 16-12-2006 13:32 |
Tatlısu avında kulanılan yemler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 04-04-2006 20:56 |