|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Aydın kardeşim bir hava alıp gelmişsin ama anlayamadığım bir şey var. Karareisden bahsediyorsak senin orada o kadar kurşun ve takım bırakmana bir anlam veremedim.. ![]() Yani bizlerin organizasyon alanı olarak seçmemizin sebebi en fazla bu takım zaiatlarını ortadan kaldırmaktı. Herkezin rahatca avlanacağı geniş ve temiz bir ortam olmasıydı.. Sen nereden buldun o kadar kayalık taşlık alanı bilmiyor ve anlayamıyorum..Yer yer eriştelik otluklar var ama benim oltam orada hiççç kayalık alana denk gelmedi ..gelsede farketmez ama neyse.. ![]() Rahatsızlık ta olmaz ne zaman istersen gelebilirsin istersen olta bile getirme sen bilirsin.. ![]() ![]() ![]() Selamlar.. |
||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Neyse hiç olmazsa gidip keşif yapma imkanına erdin.. org. da da işallah böyle olmayacak güzel balıklarda yakalayacaksın.. yeterki deniz ve hava müsade etsin.. ![]() Muhabbete gelince sonuna kadar varım.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Aydın kardeşim bir hava alıp gelmişsin ama anlayamadığım bir şey var. Karareisden bahsediyorsak senin orada o kadar kurşun ve takım bırakmana bir anlam veremedim.. ![]() Yani bizlerin organizasyon alanı olarak seçmemizin sebebi en fazla bu takım zaiatlarını ortadan kaldırmaktı. Herkezin rahatca avlanacağı geniş ve temiz bir ortam olmasıydı.. ![]() Sen nereden buldun o kadar kayalık taşlık alanı bilmiyor ve anlayamıyorum..Yer yer eriştelik otluklar var ama benim oltam orada hiççç kayalık alana denk gelmedi ..gelsede farketmez ama neyse.. ![]() ![]() ![]() Rahatsızlık ta olmaz ne zaman istersen gelebilirsin .. |
||||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() eyw abi sabırsızlıkla bekliyorum
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Necati abi birde İnan Baskın Böke kardeşimizi ekliyebilirmisin misafirlerime teşekürler şimdiden.
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eline sağlık necati abi eyw
![]() |
#9 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
..................son durum.................. Bu mesaj en son " 21-04-2010 " tarihinde saat 14:23 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. GÖRSELLERİ | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 83 | 11-05-2010 07:59 |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |