|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa tebrikler.
Balıklar podyuma çıkmış gibi dizmişsin eline sağlık. Böyle güzel balıklar insanın gözünü şenlendiriyor. Daha güzellerini tutman dileğimle RASTGELE... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa abi tebrik ederim kısa sürede güzel ava imza atmışsın
![]() Daha iyilerinin oltana denk gelmesini dilerim. Organizasyon günü sığacıkta görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Üstad
|
![]() Yiğen tebrikler.18 ne kadar mercanları tutmanı şu an itibariyle yasaklıyorum.
![]() ![]() Şaka bir yana tebrikler güzel bir av gerçekleştirmişsin.Afiyet olsunlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
VİP ![]()
|
![]() Maşallah Mustafacım çıtırları toplamışsın kutlarım.Daha iyi ve irileri denk gelmesi dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler mustafa kardeş güzel bir av olmuş org. öncesi merayı yoklaman iyi olmuş 18 görüşürüz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler doğukan kardeşim. demircilinin açığındaki 60 metredeki bir topuktan kardeşim
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun kardeşim sen rahat ol orada balık bitmez merak etme. Dün yine gittim 3 çupra 5 mercan 15 ağzı kırmızı 2 de kalamar aldım
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok teşekkürler raif abicim. Seninde her daim şansın bol olsun.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() murat kardeşim çok teşekkür ederim. Bilirsin denizdeki balığa tava olmaz şans işi bu ama hele o gün bi gelsin şansımızı deniyeceğiz artık.
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim abi sanada çok teşekkürler. ben genelde tek gidiyorum. Dün yine gittim mesela 5 olta çalıştım arkada şamanndıralı sallama 2 kalamar oltası teknede 3 tane dip oltası o sebeple genelde yanlız gidiyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ... | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 30-10-2010 12:12 |
İzmir Çeşmealtı Düz Ve Antenli Mercanlar | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 21-09-2010 22:28 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) paşa adabeyleri | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 04-06-2010 18:54 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |