|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi bu aylarda, daha önceden benim bildiğim ve avladığım yerler,eski Foça ve Urla Demircili taraflarında, ancak tekne ile mümkün olmuştu,tekne akıntıda iken 20-30 metre zemin derinliği olan yerlerde klasik çapari takımı ile almıştık,ayrıca Faruk, Urla gemi su yolunda da iyi avlar yaptığını söylemişti,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi benim mekanımda (karataş sahili) mayıs sonundan haziran sonuna kadar oluyor.
1-2 kez boş iğneyle yakaladım onları yolunu şaşıran salaklar sandım ama duydum ki adamlar çapari ile başlı başına istavrit avı yapıyorlarmış. Hatta sarıkanat diye tabir edilen makbul cinsten tutuyorlarmış.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ayrıca güzelbahçe balıkçı barınağındaki fenerin ordan çapariyle ciddi anlamda çok iri istavritler tutanlarda oluyormuş. Yani karadanda istavrit yakalanabiliyor. HAtta geçen ilk baharda orda çapari atıp çeken birisi yanındakilere anlatırken geçen gün 3 tanede uskumru yakaladım dedi. Doğru yalan bilemiyorum
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turna avı için yapılmış sinek.
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Somon balıkları için yapılmış yapay sinekler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fly (yapay sinek) | Güven ÖZYELDAN | Fly | 7 | 12-02-2011 16:40 |
sinek | izaf | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 10 | 27-06-2008 23:49 |
harika bir yapay yem | mufi | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 17 | 26-01-2008 18:16 |
lure yapımı (rapala yapımı) | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 7 | 18-12-2007 22:46 |
Fly (yapay sinek) avcılığı | Güven ÖZYELDAN | Fly | 3 | 29-08-2007 12:27 |