![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaptanım, mavi denizlere hoş geldin.
Maşallah teknen harika olmuş, denizde gidişatı uçak gibi. Allah nazardan saklasın. Avların bereketli olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman kaptanım hayırlı uğurlu olsun rastgelsin diyorum.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan Karabulut;
hayırlı uğurlu olur inşallah...Bereketli avlar dilerim...rastgelsin..
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() süleyman kaptanım tekrar hayırlı olsun teknen rotan kazasız belasız olur inşallah
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
inşallah abi beraber paylaşırız ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan hasret sona ermiş kazasız belasız inşallah rasgelsin
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler İbrahim'im gerçekten gidişi bir harika oldu.pervanenin peçi kaçıkmış birde altı temizlendi. süper oldu.Ama nasip olursa değiştirmeyi düşünüyorum.Az daha büyüğü olursa benim için daha iyi olacak..
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi, Allah hayırlı uğurlu etsin. Valla çok da fiyakalı görünüyor doğrusu. Bereketli ve neşeli bir sezon geçirmen dileğiyle, en kısa zamanda kurtları dökelim inşallah...
Ne yalan söyleyeyim uskumrunun sağa sola kaçarak gelişini çok özledim doğrusu...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sonunda denizle buluşabildik | Erdoğan sızarlar | Çapari | 14 | 30-08-2011 15:02 |
7. Mordoğan Denizle Buluşma Şenlikleri | cemliman | Organizasyonlar | 5 | 10-05-2011 14:00 |
Karabulut denizle buluştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 42 | 23-07-2010 07:27 |
06.02 2010 sonunda denizle buluştuk. | Murat ADAK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 10-02-2010 09:30 |