|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Üstündeki şanssızlığı teknede attığına göre bundan sonra tekneden pek vazgeçeceğini zannetmem Seçkin abi.
Alıştıkça daha da güzel avlar yapacaksındır buna inanıyorum.. Bulantı konusunda zaafın varsa mide bulantısı ilacını almamazlık sakın etme abi zate 6-7 sefer çıktıktan sonra miden bulanmamaya başlayacaktır.. Daha güzel avların yine seninle olmasını dilerim. Rastgelsin..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() üstat ellerine sağlık hiç yoktan iyidir antalyada aynı sorunu yaşıyoruz bol bol çakma mercan çıkıyor ama o balıklar yaklaşık olarak 60 kg kadar büyükleri oluyor videosunu görmüştüm bulunca atıcam yinede bol şans dilerim
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() video yükleyemiyorum bilgisi olan varmı acaba
Erhan AKIN ![]() ANTALYA / Merkez 1975 A . rh (+) cep : 05363896315 Sıhhi Tesisat Teknisyeni Bu mesaj en son " 13-04-2012 " tarihinde saat 08:14 itibariyle erhanbey07 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
çakma mercan dediğimiz akdeniz bölgesinde son 3-4 senedir çıkan balık ama burada küçükleri olmakta tekne balıkçılığında her türlü yeme gözü kapalı atlayan ve tutarken zevkli olan bir balık etide fena değil gayet lezzetli gönderdiğim linkte devasal boyutlara ulaşıyorlar keşke burdada olsa
Erhan AKIN ![]() ANTALYA / Merkez 1975 A . rh (+) cep : 05363896315 Sıhhi Tesisat Teknisyeni Bu mesaj en son " 13-04-2012 " tarihinde saat 08:17 itibariyle erhanbey07 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#16 | |||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sonunda denizle buluşabildik | Erdoğan sızarlar | Çapari | 14 | 30-08-2011 15:02 |
En sonunda teknemiz bitti | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 25-03-2008 06:38 |
Sonunda yaptım :) | Emre | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 11-04-2007 11:51 |