|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Emekler sizlerle paylaşınca keyif buluyor. Bu arada balığa çıkacağım arkadaşlarımın işi çıkması nedeniyle ben ve kaptan beraber avlandık. O güzelliği sadece biz yaşayabildik. Teşekkür ederim sizinde yüreğinize sağlık. Alıntı:
Balıklar ayrı bir güzel fakat asıl güzellik sizin yüreğinizde. İnşallah daha güzelleri size de nasip olur. Alıntı:
Vallahi benim favori yerim ILDIR ve kaptan son derece iyi bir kişi. Tekne moder olmasa da kaptanın bilgileri radarlar dan ve sonarlardan daha iyi. Etrafımızdaki tekneler den görüntüler malumdu. Selamlar. Alıntı:
Benim de senden aşağı kalır yanım yok açıkçası. Balığa çıkamak ayrı bir keyif, balık tutmak bambaşka bir mutluluk. Bu mesaj en son " 01-05-2012 " tarihinde saat 20:47 itibariyle muratdogan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat kardeşim harikasın valla. Yakın zamanda balık sevdalısı bir arkadaşın düğününe gidersen 4 ü bir yerde diyeyi takabilirsin. Bu ender rastlanan görüntü herhalde 5 i bir yerde den daha kıymetlidir. Anlayana tabii.
Afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim
Bu ne zamandır beklediğimiz güzel görüntülerdi nasibiniz güzel olmuş daha irilerine rast gelirsiniz inşallah ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
O anki duygularım tarifsiz bir duyguydu. Acaba dedim rüyadamıyım ![]() ![]() ![]() Mercan tutmaya gideceksin ve 4'lü çekeceksin görmeden inanmazdım. Yaptım OLDU ![]() ![]() ![]() Latifemi mazur görün. ... Mübarekler de ayıptır söylemesi lokum gibiydi. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık murat abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Şanslı günümdeydim, kısmetimize düşünleri hasat ettik. Sağol kardeşim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço
|
![]() murat bey görüntüler ve verdiğiniz haberler süper. teşekkür ederim güzel paylaşımınız için. afiyet olsun.
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.04.2012 Çeşme/Ildır balık avı | muratdogan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 27 | 21-04-2012 11:24 |
Urla Çeşme Ildır Balıklıova 25.02.2012 Cumartesi gecesi balık avı turu... | tolgaserap8890 | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 06-03-2012 16:00 |
26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 01-02-2012 17:02 |
Ildır (İzmir/Çeşme) avlakları | mami1984 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-10-2010 08:50 |
Gecikmeli Ildır (Çeşme/İzmir) raporu | Murat ADAK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 07-05-2010 20:24 |