Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 08-05-2012, 18:54   #11
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Ahmet kardeşim sen bir roman yazarı falan olmalıydın.Av hikayeni okurken sanki bizlerde seninle birlikte o güzellikleri o stresleri yaşamış olduk.Bu hafta sonu Kuşadası,özdere,çeşme,ıldır ve İzmir körfezinde canlı yoktu.Cumartesi günü pek iç açıcı olmıyan bir gün geçti.Pazar günü ise sabah saatleri pek fana değildi fakat saat on itibariyle sanki balık bıçak gibi kesti.Saat on bir cıvarında bu bölgelerde avlanan arkadaşlardan aldığım raporda aynı doğrultudaydı.Pazar günü İzmir körfezinde üç defa küçük ölçekli depremler meydana gelmiş belki bunun etkisi olabilir.
yani bizlere göre çok güzel bir av günü geçirmiş sayılırsın.Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olmuşlar...

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 08-05-2012, 19:20   #12
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
hakeden tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi afiyet olsun. Çok güzel bir anlatım olmuş. Benim yıllardır gecemi gündüzümü verdiğim bilgisayar (programcılık) hayatımın bile önüne geçti. Nasıl bir zehirse bulaştı bir kere. Senin oğlanda erkenden başlamış. Allah nazarlardan saklasın.
Sağolasın Fuat kardeşim. Bu virüs girdiği bünyeyi önce ele geçirip sonra ilişiikte olduğu kişilere bulaşarak yayılıyor.Mikrosoft yeni yazılımlarla bu virüsü temizlemek için yoğun çalışma başlatmış. Programın adı çuprawski balıksavast. Ama nafile.

Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahmet kardeşim bu pazar bende balıkta idim sebebi nedir bilmiyorum kesat bir av yaşadık 3-5 bişiler aldık ama kıymeti yoktu mercan yumurtadan dönmedi sanırım rapor açmaya foto koymaya değer bulmadığım için paylaşmadım seninkilerle idare ederiz artık. mangaldaki balıklar çok şahane ağzımın suyu klavyeye aktı yaaaa paylaşım için teşekkürler.
Ya kardeşim sen paylaş biz karar verelim kalitesine.
Aslında sen ceza almamak için fotoğraf makinasını yine unuttum demiyorsunda kıvırtıyorsun gibi geldi sanki bana.
Sen yarın klavyeye akan sulardan dolayı makina bozuldu, paylaşım yapamadım dersen var ya. ozaman

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet kardeşim sen bir roman yazarı falan olmalıydın.Av hikayeni okurken sanki bizlerde seninle birlikte o güzellikleri o stresleri yaşamış olduk.Bu hafta sonu Kuşadası,özdere,çeşme,ıldır ve İzmir körfezinde canlı yoktu.Cumartesi günü pek iç açıcı olmıyan bir gün geçti.Pazar günü ise sabah saatleri pek fana değildi fakat saat on itibariyle sanki balık bıçak gibi kesti.Saat on bir cıvarında bu bölgelerde avlanan arkadaşlardan aldığım raporda aynı doğrultudaydı.Pazar günü İzmir körfezinde üç defa küçük ölçekli depremler meydana gelmiş belki bunun etkisi olabilir.
yani bizlere göre çok güzel bir av günü geçirmiş sayılırsın.Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olmuşlar...
Eyvallah Süleyman abicim. Allah razı olsun. Aslında raporu çok hızlı bir şekilde kaleme aldım ama bu kadar beğenilmiş olması hoşuma gitti doğrusu. Artık altın balık ödülüne aday gösterilirim herhalde.
Hakkaten bir anormallik vardı bu hafta sonu. Balık bir anda terki diyar eyledi. Aslında erken kafam bassada sıyırtmaya 1 saat önceden başlasam belki biraz daha verimli bir av olacaktı ama, nasip kısmet bu kadar olunca neylesin Ahmet oldu.
İnşallah hep beraber önümüzdeki gün ve haftalarda bol ve bereketli avlar yaparız.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2012, 22:30   #13
muratdogan
Kaptan

Böyle bir anlatım, vallahi helal olsun hem okudum hem resimlerle beraber yaşadım sanki.
.
Abi o mangalda neydi öyle resmen kokusu geldi burnuma
Afiyet olsun.
.
Ömer'e selamlar.
muratdogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-05-2012, 22:53   #14
sakkucuk
Çımacı

sakkucuk kullanıcısının avatarı

Trabzon'da öğrenci iken düşmüştü gönlüme balık ateşi. İlk avladığım balıklar istavritti. Ayrı bir yeri var bende istavritin. Ellerinize sağlık. Keşke ben de tekrar istavrite çapari atabilsem.
sakkucuk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2012, 07:41   #15
Ahmet TARİH
Moderator

Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Böyle bir anlatım, vallahi helal olsun hem okudum hem resimlerle beraber yaşadım sanki.
.
Abi o mangalda neydi öyle resmen kokusu geldi burnuma
Afiyet olsun.
.
Ömer'e selamlar.
Muratım İstanbula geliyorsun sanırım, inşallah görüşeceğiz. Hep birlikte güzel bir gün geçirip yine heyecan dolu bir rapor kaleme alırız inşallah.
Mangal için ise uyarımı yapmıştım. Dayanamayacaklar aşağıya bakmasın diye.
Tuncay kardeş buna rağmen bakmış, ağzında ne var neyok klavyenin üzerini batırmış.
İnşallah birlikte de bir mangal yaparız.

Alıntı:
sakkucuk tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Trabzon'da öğrenci iken düşmüştü gönlüme balık ateşi. İlk avladığım balıklar istavritti. Ayrı bir yeri var bende istavritin. Ellerinize sağlık. Keşke ben de tekrar istavrite çapari atabilsem.
Seçkin bey gerçekten İstavrit apayrı bir lezzet. Benimde vazgeçilmez balığım. Hele Boğazda akıntılı sudan tutulan resmen süt kokulu oluyor. İnşallah özlediğiniz avları yeniden yapabilmek en kısa sürede nasip olur.
Eski 09-05-2012, 08:02   #16
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Ahmet paylaşımın için gerçekten teşekkürler.Süper keyifli görüntüler ve anlatımın için de ayrıca tebrikler,çok daha iyileri rastgelsin.
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-05-2012, 08:12   #17
Ahmet TARİH
Moderator

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet paylaşımın için gerçekten teşekkürler.Süper keyifli görüntüler ve anlatımın için de ayrıca tebrikler,çok daha iyileri rastgelsin.
Güzel iltifatların için bende çok teşekkür ederim Tamer kardeşim.
İnşallah denizlerimiz özlediğimiz bereketli konuma bir an önce gelirde hepimiz bereketli avlar gerçekleştiririz.
Saygılarımla...
Eski 09-05-2012, 17:29   #18
orhan69
Kaptan

orhan69 kullanıcısının avatarı

tebrikler hedeflediğin balıklara denk gelmesende ömerle cok güzel bir gün olmuş ahmet abi ben hayatımın en bol en güzel cinokop sarı kanatlarını mayıs ayının ortasında tuttum işallah egede çanakkalede yaşanan depremler balığın yönünü deyiştirmemiştir

<script src='http://img401.imageshack.us/shareable/?i=331t.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]</noscript>
Eski 10-05-2012, 07:33   #19
Ahmet TARİH
Moderator

[quote=orhan69;122772]tebrikler hedeflediğin balıklara denk gelmesende ömerle cok güzel bir gün olmuş ahmet abi ben hayatımın en bol en güzel cinokop sarı kanatlarını mayıs ayının ortasında tuttum işallah egede çanakkalede yaşanan depremler balığın yönünü deyiştirmemiştir

Orhan Abi açtın gözlerimizin pasını sabah sabah. Yoksa sen benden sonra balığamı gittin. Mayısın ortasındayız işte, bu görüntüleri dün mü çektin yoksa.
Eski 10-05-2012, 12:26   #20
dogukan1997
Kaptan

dogukan1997 kullanıcısının avatarı

Cool

Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Teşekkür ederim doğukancım. Artık senide mavi sahalarda görmek istiyoruz. Okulların kapanmasına az vakit kaldı. Sanıyorum planlamalar başlamıştır.
Abi plan her şey hazır. Sade malum son sınavlar güzel geçtikten sonra hani arkamda bıraktığım sıkındı bir düşünce olmayınca daha rahat olacak yazın bol bol paylaşımlar yapacağım sevgi ve saygılarımla rastgele .
0555 761 80 60
Çimentepe / Eşrefpaşa
dogukan1997 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları