|
![]() |
#1 | ||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler üstadım,dahada çoğalmasını bekliyoruz arada uskumrularda kendini göstermeye başladı.Bizim asıl hedefimiz zaten sarıkanat ve uskumru..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abicim tebrikler,çok keyifli bir av çıkartmışsınız yine.Devamını diliyorum rastgelsin.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Sizlerinde avlarınızın bereketli geçmesi dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço
|
![]() kaptan yine süper bir av olmuş. tebrikler amaa gün doğumu fotosu haarika.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Kıymet hnm,gerçekten çok güzel çıkmış.Uzun uzun bende hayranlıkla baktım.. Çok seviyorum gün doğumlarını..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptan her zamankisi gibi süpersin elinize sağlık
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler süleyman abi tayfayı balıkla buluşturmuşsun maşallahın var dahada güzel günler dilerim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Teşekkürler Kubilay balık olursa zaten süper olunuyo.Önemli olan balığın yemesi.Sizlerinde avlarınızın bereketli geçmesi dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım ellerime sağlık keşke gelebilseydim . :S Özledim seni , seninle balık tutmayı özledim kaptanım sevgi ve saygılarımla rastgele .
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Abi sana harika bir ekip getiriyorum ama çalışmaya değil keyif yapmaya geliyoruz, tavalıkları çıkartıp ocağı yakıcaz kızlar salatayı hazırlar bizde bardakları doldururuz, tavada uskumru kolyoz şansımız varsa kalamar... Daha ne olsun... Haziranın ilk haftalarında izmirdeyim kimseye rezervasyon yapma kimselere bırakmam seni...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İşte hafta sonu balık raporum:) Foça'da mercan bereketi :) | cigo45 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 05-06-2011 21:01 |
Balıklar çoştu.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 25 | 05-06-2011 09:51 |
Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 98 | 15-07-2010 19:10 |
Eski Foça'da (İZMİR) bu hafta balık yoktu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 20-06-2010 23:01 |
Gelelim bu hafta sonuna... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 11-05-2007 18:57 |