|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Teşekkür ederim.Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerinize sağşık abi çok iyi bir av günü geçirmişsiniz umarım bundan sonra hep bu kareleri sende görürüz tüm rastgelsin ailese sevgilerimle oltalarınız boş çıkmasın ...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuştebrik ederim bu taraflarda artık çupra kalmadı 1-2 senedir palamut başladı
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat abi tebrikler çok güzel bir av olmuş ben onlardan 1 tanesini tutabilsem sevinçten ne yapcağımı şaşırım umarım bizde sizin gibi bu işin ustası olabiliriz tekrar tebrik ederim daha iyi avların nasip olması dileğiyle iyi günler
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey tebrikler doğrusu sizden de ancak böyle bir av beklenirdi gereken yapılmış al yanaklılar tekneye misafir edilmiş umarım da yerken ağlatılmayacak selamlar rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Nerede o eski günler Raif bey.Hem takvimler şaştı hemde balık kalmadı.Ama yinede bu sefer olacak ümidiyle peşlerinden koşarak gitmek bile, deniz üzerinde zaman geçirmek bile çok iyi geliyor.Ayrıca misafirlerimizi ağlatmadığımızı bilmenizi istedim.Artık çeşmealtıda hareketlenmek üzeredir.Sizdende eski bereketli raporlarınıza benzer raporlar bekliyoruz.Rastgele,hoşçakalın.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey maşallah.. Eski günler geliyor sanırım abi
![]() ![]() ![]() ![]() Daha iyilerinin yine sizle olmasını dilerim..
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaalar canlarım iki gündür siteye giremedim Maydonozdaki arkadaşımı ziyarete gittim dödüm geldim.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçen sene godomanlar hunharca avlandı Anıl.İnsanlar teknelerine sığdıramayacakları kadar balığı bir günde yakaladı ve günlerce bu böyle devam etti.Sanıyorumki bu sene geçen seneki gibi bereketli olmayacak godoman avı.Ama en az bende senin kadar beklemedeyim.Bu arada sen uskumrular palamutlarla oyalanıyorsun neyseki.Rastgelsin kardeşim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
harika bir akşam üstü | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 02-07-2007 10:27 |
Gezerken Bulduğum Videolar Bir Kaç Adet | hijacker54 | Videolar | 4 | 28-03-2007 22:53 |