![]() |
#11 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi geçmiş olsun allah böle şeyler göstermesin(kusura bakma konuyu daha yeni gördüm yoksa biliyon böle konulara anında cevap veririm)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kardeşim , çok geçmiş olsun, havayada acil şifalar.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Serkan ve eşine geçmiş olsun Allah daha kötülerinden korusun
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Hepiniz çok incesiniz,sağolun...
|
||
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sağol Sennur teşekkür ederim.Alçı 3 ay kalacakmış galiba.Tatil hayalleri uçtu ama sağlık olsun...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan abi bugün farkettim, hanfendiye geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Arkadaşlar...Eşimin ayğı hala iyileşmedi ve sanırım bir ay kadar daha üzerine basamayacak.O yüzden tüm işler benim omuzlarımda.İnterneti açmayı bırakın pcnin olduğu odaya bile giremiyorum çoğu zaman.Sizleri ihmal ettiğimi düşünmeyin sakın.Aklım sizin o güzel muhabbetlerinizde ama elimde değil zamanım olmuyor.Yakında aranızda olurum yine.Kendinize iyi bakın...
NOT:İzmirdeki kardeşlerim , gelişimiz ağustosa kaldı...Oralarda olursunuz inşallah.Bekleyin beni ha... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan abi tam geliş tarihini bildirirsen sevinirim o tarihlerde izmir içinde olmamaya çalışayım hehehe
![]() ![]() Şaka bi yana abi ne zaman geliyoz net bi tarihi var mı? Aramızda özledik seni yengede biran evvel iyileşse bari Tekrar GEÇMİŞ OLSUN.
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi geçmiş olsun tekrar, inşallah yakında atlatırsınız. Biz her zaman buralardayız...
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() acil şifalar diliyorum ... gecmiş olsun serkan bey.....
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zaman Da Levrek Avi | obivan | ANILAR | 2 | 26-09-2007 17:24 |
Geçmiş Geleceğin Aynasidir Derler Ya ! | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 21-06-2007 21:36 |
onur un yakın geçmiş portfolyosu | giritli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 08-02-2007 14:01 |