![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak Abi ben de yıllar önce bildiğin süs havuzunda alabalık beslendiğini görmüştüm.
Onlar da krallar gibi yaşadılar, krallara layık bir sofraya kuruldular ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu akvaryum merakı sanırım hepimizde az çok var.
Bölümü açarsak yürütürüz herhalde ![]() Bu konuyla en kısa sürede ilgilenicem Ayrıca bende plati hastasıyımdır turuncu turuncu çok severim ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar;
1,5 ay önce 2 lepistes le başladı bizim oğlan şimdi lepistesleri koyacak yer bulamıyoruz.Oğlan istiyor özel balık beslemek ben istiyorum yayın sazan levrek falan.Şaka biryana bu konuda güzel bir paylaşım yapsakta ne besliyeceğimize karar versek. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Önder,
Zamanında boyu 150,eni ve yüksekliği 50 cm olan bir akvaryum yaptırmıştım,içine de birlikte uyum içinde yaşayabilecek bir çok balık türünü koymuştum,ilk başlarda herşey çok güzeldi,taşlar,bitkiler,balıklar,hava kabarcıkları vs.gaye dekorasyondan öte kendi iç huzurumuzu bulmak idi.Lakin zamanla anladım ki ben de o akvaryumun bir parçası olmuştum,zira bir yere gidicem gidemiyorum,yorgunum ama bakımını yapmam şart vs vs.Böylece de huzur bulmak bir yana var olanı da kaybetmeye başlamıştım.Bu durum ikibuçuk sene böyle gittikten sonra acil bir tasviye kararı ile olayı bitirdim ve de huzur tekrardan buldum,hehehe. Yeni nesil hayvanları çok seviyor (baba tavşan al,balık al,kedi al,köpek al ,kamlumbağa al vs.) ama bakımını bizlere yaptırıyorlar tabi,bu yüzden şimdi evde 75x25 cm.lik bir akvaryumda her koşula dayanabilen bir adet sazan besliyoruz,tek kelimesiyle sorunsuz balık,yok hava motoru hava basmıyor,suyun sıcaklığı düşmüş,filtre çalışmıyor,yem yok? diye sorunlarımız kalmadı,özgürce yaşıyoruz-yaşatıyoruz.Sonuç herkes mutlu....sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende de 50-60 adet balık var plati ve moliden oluşan bir akvaryum kurdum 1 buçuk yıl evvel toplam 15-20 adet balık aldım bayağı ürediler arkadaşlara dağıta dağıta bana o kadar kaldı onlarla mutlu mesut yaşıyoruz . Akvaryum balığı hakkında biraz bilgim var sorularınıza yanıt verebilceğimi düşünüyorum böle bi bölüm açılsın bende isterim.
Bu arada tago sana ne zaman akvaryum kuruyoz.
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Salı günü tesadüfen gittim Konak'ta bir pizzacıda (reklam olmasın diye isim vermedim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi akvaryumda yaşıyan bi süs balığı (pekte süslü değil)türü var aynı yılan balığına benziyo o olabilir.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla Anıl olabilir, ama yakından da baktım aynı yılan balığı idi. Yalnız rengi biraz daha griydi. Bir an olta atmayı bile düşündüm
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben akvaryum konusunda geniş bilgilere sahibimdir.Her zaman yardım ederim isteyene.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
satılık akvaryum | mustafa_68b | Akvaryum | 0 | 03-12-2009 21:29 |
Dev akvaryum | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 11:07 |
Kızıma Akvaryum | ERCAN48 | Akvaryum | 6 | 22-12-2008 11:35 |
Akvaryum bölümü. | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 15-07-2006 08:47 |