|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() cok saol selim abi
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert bu 1800 metre olanı,ebayde satılıyor 155 euro 1800 metresi.
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Birgün bizde de bu sorunların üstesinden gelinir inşallah...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert ben inanıyorum yakın bir zamanda burada olan büyük,balıkmalzemesi satan dükkanlar yakında türkiyedeki pazarıda keşfedecek o zaman alış verişler daha ucuz ve adil fiyatlarına inecektir,bu malzeme satan büyük dükkanlar daha türkiyedeki potansiyeli bilmiyorlar,yakın zamanda öğreneceklerdir mutlaka,nasıl bauhaus,praktiker vs gibi firmalar öğrendi ve türkiyenin çeşitli yerlerinde satış yapıyorlarsa,sıra bu balıkmalzemesi satan dükkanlarada gelecektir,daha çok örgü misina satan firmalar var hatta 300metresini 10 euroya bile bulabilirsin ebayde ben D.A.M markasının sumo isimli örgü misinasını kulanıyorum beş senedir 300 metresini 15 eurodan 3 tane almıştım çokta memnunum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dyneemanın ucuz örgü misinaları 270 metresi ebayde 8 euro.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() merhaba selim abi, balığın misinayı kopartacağını bilerek ona göre balıkla mücadele etmek daha heycan verici olmaz mı? çünkü bu örgü misinalar balığa kaçma şansı bırakmıyor pek. tabi bu benim görüşüm.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi bişey sormak istiyorum:bu örgü misinaları, normal kullandıklarımızdan avanajlı kılan nedir(sağlamlığının dışında tabi)?pek bilgim yok da bu konuda.mesela ömrü mü daha uzundur?teşekkürler..
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cevap için teşekkürler.bi ara nette gezinirken, malzeme satan sitelerde oldukça ince fakat çekeri inanılmaz fazla(tabi ki fiyatları da) misinalar görmüştüm.ama örgü misina mıydı hatırlamıyorum.örgü olmayıp, yine de aynı dayanıma sahip misinalar olabilir mi?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Kullandığınız misinalar ile ilgili bilgi paylaşımına buyrun | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 55 | 06-11-2010 17:09 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |