|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bunlara rağmen bu işi yapmak isterseniz sizin kararınıza saygı duymak düşer. Ama zor bir işe kalkışacağınızı söyleyebilirim. Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar sanırım biraz yanlış anlaşıldım sizin bahsettiğiniz olaya zaten ne benim sabrım ne gücüm yeter,böyle bir maceraya atılacak kadarda cesaret sahibi yaştada değilim zaten.Benim söylediğim birz daha turistik mahiyette,düşünsenize murat kardeşinizin yanına geleceksiniz bakirbir koya,konaklamak için yeriniz,canınız istediği zaman açılabileceğiniz bir tekne ve kaptanınız,tuttuklarınızı istediğiniz şekilde hazırlayabileceğiniz bir ahçınız olacak, takibiki küçük bir ücret karşılığında, ben böyle bir profesyonellikden bahsediyordum,ufak tefek hazırlıklara başladım sizlerden gelebilecek önerilere imkanlarım doğrultusunda değerlendirmek istiyorum.Öneri ve eleştirilerinize şimdiden teşekkürler arkadaşlar.Rastgele...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi izmir için konuşayım buna benzer uygulamalar var ve gayet güzel oluyor. Benim teknem yok, tekne alıcak param yok, ona bakıcak zamanım ve imkanım yok peki ne yapıyorum birilerini bulup tekneyi dolduracak sayıya ulaşıyoruz ki bu genelde 4 kişi oluyor tekne için belirli bir ücret verip sabahtan akşama kadar denizde kalıyoruz balık durumuna göre yer değiştiriyoruz vs. vs. balığımızı tutuyoruz muhabbetimizi yapıyoruz stresi atıyoruz bünyeyi resetleyip evimize dönüyoruz
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ben Araniza Yeni Geldim Ve Inanilmaz Tavsiyeler Ve Bilgiler Aldim , Balik Tutmak Simdi Daha Zevkli Bi , Hepinize Teşekkürler .bereketli Avlar Diliyorum ..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İmzanızı bizimkiler gibi kimlik bilgileriyle doldurursanız seviniriz.Hem forum kuralı hemde hitap şekli açısından. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Marmara Da Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 13 | 03-06-2012 09:10 |
Ege De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 17 | 20-08-2009 07:00 |
avlanma tarzı ? | Gazi | AT-ÇEK | 5 | 01-03-2008 18:37 |
Karadenİz De Avlanma Mevsİmlerİ | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 0 | 18-08-2006 11:23 |
avlanma yasağı | iskorpitos | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 19-05-2006 05:21 |