|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oy oy oy
abi ne kadar gelmişti o sinarit?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() ishak abi...ben de zamanın da çiftlikten avlanmıştım...yeme ne dendiğini bilmiyorum ama çiftliği yemledikleri yemi kullanmıştık...takım aynıydı...tek fark çiftliğin çalışanları balıkları hergün yemledikleri saatte yemlememişlerdi... yemlemeleri gereken saatte biz oltalarımızı çalıştırdık...bize bir saat kadar müsade vermişlerdi...artık o bi saatin nasıl geçtiğini tahmin edersiniz...balıkları yemledikten sonrada oltalarımızı çalıştırdık...balık sayısı azaldı yemlemeden öncekine nazaran azaldı...biz şikayet etmeye başladık...ama bu nankörlükten başka bi şey değildi...yakaldığımız balıkların küçük olanlarını boş bi kefese atıyorduk...çiftlik çalışanları onları büyütüyorlardı...(tabi diğer balıklarla karıştırmıyorlardı...)gerçekten o avlar benimde unutamadıklarımdan dır...
paylaşımınız için teşekkürler...zevkle okudum...tabi aklıma şu söz geldi "tekkeyi bekleyen çorbayı içer" rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamile kalan Erkek ! (Denizatı) | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-04-2010 07:13 |
Belgelerımde kalan anılar.. | ADNAN | ANILAR | 5 | 19-12-2009 23:24 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 4 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 33 | 29-05-2007 18:48 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |